Pilsner, Gambac, Starobrno, Heineken, Birell, Kozel... a z "exotickych" spominany hoegaarden a Stella Artois. jedine piva, ktore fakt nemusim su corgon a zlaty bazant, to su hurbanovske patoky..hlavne ten corgon, to pivo ked pijem a nemam na vyber, tak az kym ho nevypijem mam kysly ksicht
@Slickrick ja mám ešte rada Staropramen a Pilsner.. ale Pilsner je už taký komerčný tak ja radšej Budvar ale ani taký Zlatý Bažant nie zlý prípadne corgoň keď už nič iné
Pozeram ze obcas sa najde aj fajnsmeker na Birdze, taky Kvasar Ciernej hory je ina kava. Ja skor Svijany a ich kvasnicak, pripadne Svijanske knize. Male ceske pivovary su naj.
Heineken je pivo na chcani.. ako pride tak aj odide a bez chuti... to iste Gambrinus, Kozel, Krusovice a podobne patoky..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
160 komentov
Černá Hora - Kvasar
Brecka je to
Leffe tmave.
Hoegaarden.
A zázvorové pivo, ale to nechutí ako pivo.
Či?
Heineken je pivo na chcani.. ako pride tak aj odide a bez chuti... to iste Gambrinus, Kozel, Krusovice a podobne patoky..
@delioncourt to si vystihol