Ygor: no ved Gambrinus Krušovice Kozel a Plzen su ceske Kelt neviem odkial je
Zlaty bažant..hm ked je to to najlepsie co doma mame tak sme na tom fakt biedne...ty si to čeko musis strasne uživať
Peter: konečne niekto kto ma ku Gambrinusovi rovnaky vztah ako ja
btw: viete co na pive uplne milujem? HLavne na Gambacovi...ze ked si ho po nejakej dobe dám tak ten uzasny pocit co sa mi rozlieva vo vnutornostiach pri prvom napití.....aaaaaaaaaaach...som smädná
ked je atmosfera a chut, tak vacsinou nezalezi na tom, co pijes...ale treba si aj vediet vybrat, akurat ze mi trochu vadi pivo v ruke nejakej slecny (ak nie je metalistka)...
A najlepsie pivo ake som kedy pil je Windhoek, Castle a Guiness. Inak mi este velmi chuti Heineken, pripadne staropramen, ci zlaty bazant a ano aj corgon.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
NAjradsej mam Gambrinusa, a potom Kelta, Krušovice, Kozel a plzen...v takomto poradí
btw, Zlaty bazant... myslim ze sa spominalo pivo v nadpise
inak ked sa da, pijem Coronu Extra a cierny Guiness
A pridavam este Heineken a Budvar
Zlaty bažant..hm ked je to to najlepsie co doma mame tak sme na tom fakt biedne...ty si to čeko musis strasne uživať
Peter: konečne niekto kto ma ku Gambrinusovi rovnaky vztah ako ja
btw: viete co na pive uplne milujem? HLavne na Gambacovi...ze ked si ho po nejakej dobe dám tak ten uzasny pocit co sa mi rozlieva vo vnutornostiach pri prvom napití.....aaaaaaaaaaach...som smädná
Ale ked je pivo dobre vychladene a spravne podavane, tak neni problem
btw, sheena: kelt je slovenske pivo
no a tak raz za dva-tri tyzde Hoegaarden
ja gambáč moc nemusím už bo do 10 sa umelo dolieva alkohol zatiaľ čo v 12 to prirodzene vykvasí..
je to tam cítiť..
ale najväčší grc je corgoň..
mam rad najviac asi nevjem...ale paradne su Heineken,Staropramen,Kozel....
a pili ste Starobrno???? mnaaam...to fakt mozem..
a neznasam tu stanku spod Zobora...Corgon..ale citam to Korgon..a nemozem ani citit Ambrosius z Kauflandu..tatko ho kupuje lebo je lacne
slovenske mozem bazanta
a moje oblúbené značky:Staropramen, Kelt, Krušovice...
A najlepsie pivo ake som kedy pil je Windhoek, Castle a Guiness. Inak mi este velmi chuti Heineken, pripadne staropramen, ci zlaty bazant a ano aj corgon.
Piva ktore nemam rad: kozel, plzen, topvar (capovany)
milujem Plzen
Ale ten skoro nikde nemaju,... aspon tam kde chodievam