Aké prejavy lásky by ste si od svojho partnera, partnerky vo vzťahu priali?
Prejavy lásky, napr. kvety, priania, ľúbostné sms, priame vyznanie ako sa ľúbite, objatia, pohladenie či iné? Ktoré sa Vám páčia? Niekedy ste to spolu aj riešili, či také tajné prianie si každý má nechať pre seba a počakať, či to príde na um tomu druhému?
@Darkestangel Jej, ako by si hovorila o mojom. Tiež sme mali ešte v úvode vzťahu o tom dlhú debatu, že on nie je zvyknutý fungovať v náznakoch, že on tak nefunguje a veci mu mám vravieť priamo. To myslel ako celkovo na všetko.
Pre mňa je najväčším prejavom jeho lásky, že sa fakt snaží splniť všetky moje priania a že mi so všetkým pomáha a vo všetkom po čom túžim podporuje.
Kvety a smsky pre mňa v podstate neznamenajú nič. Samozrejme, že to poteší, no nie je to pre mňa taký prejav lásky ako vyššie spomínané.
pre mna je najvacsim prejavom lasky to, ze ma NONSTOP oznacuje na fotkach psov a steniatok a pise mi k tomu popisky ze "ty ked spis" "ty ked jes" seriozne, keby niekto hackne nasu konverzaciu, tak zomrie na predavkovanie psami.
nehu, pochopenie alebo aspoň snahu oň, fyzický kontakt - pritúlenia a podobné somariny lebo sú pre mňa až neprakticky dôležité, keby sa ozývala aj sama od seba aj v inej situácií než že mi chce vytknúť že som sa jej neozval sám od seba, prípadne aby pri tom nebola urazená že sa mi musela ozvať, keby sa mi ozývala s tým že mi povie nejakú random vec čo jej napadla a(lebo) prišla vtipná a zaujímavá, znamenia že ma berie ako ľudskú bytosť a nie ako stroj na plnenie jej potrieb. správnu rovnováhu medzi psychickou podporou a motiváciou, správnu rovnováhu medzi schopnosťou tolerovať mi moje mnohé chyby a ďobať do mňa aby som pracoval na ich odstránení.
pocit že nie je ďalším nepriateľským elementom sveta ktorému musím vyhovieť inak bude zle, ale naopak, že je spojencom ktorému chcem vyhovieť lebo s ním je dobre.
To co pre mna stale robi
Stara sa o mna,chce aby nam bolo dobre,chce moje stastie,mysli na mna..
Proste som velmi lubene dievca a som vdacna za mojho chlapca..
pochopiť moje myslenie, nemusí s nim súhlasiť ale nečudovať sa mu, prijať ho, s tým súvisí, že mi veľmi dlho trvá niekoho pripustiť k sebe ....takže stále sa vraciam ku tomu chápat ma, nepotrebujem vela objatí ani ruže, materiálne darčeky nič ....a somzrejme dobrý sex
priame vyznanie, objatie aj pohladenie je hádam normálna vec nie? akože my to robíme bežne že si tak vyznávame lásku.
inak nejaké kvety a ľúbostné sms boli na začiatku vzťahu keď sme kvôli diaľke neboli tak často spolu.
teraz preferujem skôr také drobnosti ako, sem-tam urobiť raňajky do postele, masáž, pozerať film ktorý nechcem len preto lebo ona ho má rada, a pod. Možno to znie blbo, ale podľa mňa toto sú milé spôsoby ukázania toho, ako svoju polovičku milujem.
noooo moj frajko robi vela super veci, ktore mi ukazuju co ku mne citi najpodstatnejsie je ako sa chova ked som v nejakej tazkej situacii, vzdy pri mne stoji a mozem sa na neho vzdy obratit. a potom to su aj uplne malickosti ale spravia strasne vela, trebars ked vidi ze nestiham rano tak mi urobi ranajky, ked ma budi tak je taky milucky, posiela mi fotky psikov a hluposti, proste taky nununu
aaaa ked mam nieco na mysli/nieco ma trapi/nieco chcem, normalne sa o tom otvorene rozpravame, velmi sa mi nepaci ten pristup ze ak som ja zena a ja by som si to dokazala domysliet tak ocakavam ze opacne pohlavie s uplne inym myslenim si to domysli tiez a potom vznika mrte nedorozumeni, nechapem preco O.o
Ja som sa za tie roky v podivnych vztahoch naucil nic neocakavat a byt spokojny so vsetkym co vo vztahu dostanem. Ale moja aktualna priatelka je na mna nunu (niekedy az moc).
tak urcite otvorenost, uprimnost, vernost a najdenie kompromisu v akejkolvek situacii su pre mna tie najvacsie prejavy lasky.. potom tam su tie veci ako dotyky, obcas komplimenty, ochota spravit nieco pre toho druheho tam patria tiez, ale pre mna je to ako taka vec ktora k tomu vztahu patri a ak o to musim prosit, asi nieco nie je v poriadku. hej, potom je tu ta vec ze ak je jeden z nas nespokojny, treba sa vela vela rozpravat a riesit to a nic nezamlcavat.
posielanie si obrázkov najma v angličtine s výstižným textom ako jeden druhého vidíme, úplne maličkosti ale veľmi krásne, ja si na prejavy lásky nepotrpím, ja ju musím cítiť, aj ked rad robim ranajky do postele, uvarím jedlo, pohladkám, poviem jej každý deň aká je krásna a čo pre mna znamená a veľa jej píšem .) hlavne vidím ako sa na seba pozeráme a citime... ako sa obdivujeme navzájom
objímanie, hladenie, bozky..to sú taká samozrejmá vec, ktorú potrebujem viac než sex ..
a moc sa mi páčia odkazíky..a prekvapenia..keď pre mňa vymyslí niečo čo by len tak niekoho nenapadlo, lebo len on by vedel najlepšie čo mám rada
spoločné bláznenie sa..smiech..
a také tie vrrr pohľady :3
a keď mi venuje veľa svojho času a pozornosti
Môj presne spĺňa to, čo si prajem aj bez toho aby som mu to hovorila...každý deň ma objíme, pobozká,povie, že ma miluje...sem tam mi pripraví raňajky do postele alebo spraví super obed...a niekedy mi len tak kúpi darček..ale tie prvé tri veci sú pre mňa naj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
Kvety a smsky pre mňa v podstate neznamenajú nič. Samozrejme, že to poteší, no nie je to pre mňa taký prejav lásky ako vyššie spomínané.
pocit že nie je ďalším nepriateľským elementom sveta ktorému musím vyhovieť inak bude zle, ale naopak, že je spojencom ktorému chcem vyhovieť lebo s ním je dobre.
samé nereálne fikcie.
Stara sa o mna,chce aby nam bolo dobre,chce moje stastie,mysli na mna..
Proste som velmi lubene dievca a som vdacna za mojho chlapca..
ok
inak nejaké kvety a ľúbostné sms boli na začiatku vzťahu keď sme kvôli diaľke neboli tak často spolu.
teraz preferujem skôr také drobnosti ako, sem-tam urobiť raňajky do postele, masáž, pozerať film ktorý nechcem len preto lebo ona ho má rada, a pod. Možno to znie blbo, ale podľa mňa toto sú milé spôsoby ukázania toho, ako svoju polovičku milujem.
a moc sa mi páčia odkazíky..a prekvapenia..keď pre mňa vymyslí niečo čo by len tak niekoho nenapadlo, lebo len on by vedel najlepšie čo mám rada
spoločné bláznenie sa..smiech..
a také tie vrrr pohľady :3
a keď mi venuje veľa svojho času a pozornosti