Zvyčajne si radšej pustím mp3 než rádio, ale ráno keď sa celá rodina chystáme do školy/do práce, tak si k raňajkám púšťame Hemendex a môžem vrelo odporúčať - pesničky väčšinou nič-moc, ale to čo tam tí moderátori stvárajú stojí za to
@15 ten nick sa ma brat ako Ivanka ked uz tak obcas mi ho vyhodi s velkym zaciatocnym pismenom miesto maleho ale tak co uz jaaaj boze nepochopil si ma? nie ze z neho osobne priklad ale to "nikdy nehovor nikdy" by si mal zacat brat vaznejsie
Počuli ste už niekedy rádio LUMEN ?? Mne to minule našlo na mobile a to bol fakt zážitok najprv tam púšťali omšu a potom tú pesničku "sniežik sa nám chumelí zimička už prišla"
radio... hmmm, mam radio,ale je na skrini a myslim, ze je mu tam dobre nepocuvala som ho uz raidne dlhooo...proste ked si ho pustim a dolahne na mna ta zaplava uz spominanych "komernych otrepanych pesniciek",tak v momente vypinam pocuvam hudbu jedine v kompe alebo v mp3-ke
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
nepocuvam to lebo tam chodia otrepana komercne pesnicky