@zajkousko tak ja zjem vsetky, ale ked si mozem vybrat tak cervene a milujem vsetko co je s prichutou ciernych ribezli, ale tak to uz nie je cerstve ale v inom stave
@cicatrix vyzera to ako male hrozno, takze jes len tie bobulky biele cervene ci cierne umyjes a zjes ... teda ja ked idem do zahrady, tak neumyvam to na com su zavesene, to zelene nejes... len bobulky ...
@alysia daju sa jednoducho rozmnozit. Staci, ak vetvicku, ktora rastie pri zemi, ohnes a jej koniec das do zemi. Potom, asi tak po mesiaci, vetvicku odstrihnes, a mas novy krik...
@alysia my takto mnozime ribezle stale... Niekedy sa tie vetvicky nezakorenia, ale ak ich das do zemi viacej (je dolezite, aby boli odstrihnute od krika az po zakoreneni), urcite sa aspon jedna ujme...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
a pil som aj ribezlové víno, poviem vám to bola opica
cervene mam najradsej
Hej hej ribezlove vino je dobre
@cicatrix priamo z kríku spolu ostatnými lesnými zvieratkami
@alysia a oberas ich zo strapca po jednom alebo si das strapec do ust a len vytiahnes tu stopku?
tu su vsetky, pre tych, co nevedia
@vladqog to je dobre, ze sa vam s nim dari no ja som celkom nepochopila ako si to myslel s tymi ohnutymi vetvickami
Ale zas, pekne zrelé čierne, hoci sú hutnejšie, sú aj sladšie..
A červené sú klasika, bez ktorej leto nie je letom, tak vlastne všetky .