nooo podla toho, na aku prilezitost a podla toho co to je ze trochu dost.
ale takyto typ by sa asi mne pacil,ak by som mala kila nazvys, trochu slavnostnejsi » encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:AN...
podobne ako @2
dolezite je, aku konkretnu postavu mas - su baby, co maju skor brucho, ine skor zadok - pomohlo by, keby si poslala foto postavy, ak nie svojej aspon podobnej...
plus saty naco? na leto? na nejaku slavnost?
@neutralnothing má LEN 15 rokov a má "trochu dosť" kíl navyše... ale že by ma to trápilo skôr ma to mrzí že dnešná mládež sedí doma na riti namiesto toho aby sa hrala na preliezkach a liezla po stromoch ako ja!
@luuci neviem prečo ťa vôbec mrzí niekto iný, koho vôbec nepoznáš.
nemôžeš vedieť, z akého dôvodu má niekto nadváhu. kilá navyše sú kilá bolesti a ľudia sa prejedajú keď im niečo chýba, zapĺňajú tak v sebe "prázdne miesta".
nerozumiem ako môžeš napísať "prečo si tučná keď máš 15 rokov?" myslela som si, že 20 ročný človek je už trochu rozumný a vyspelý.
a buď aspoň rada, že slečna chce šaty vhodné na jej postavu a nenarve sa do obtiahnutého trička a legín.
džííz
@ sveter @ luuci podla mna sa opytala uplne normalnu otazku. Ako ked je niekto tucny zo zdravotnych dovodov tak mlcim to je ina vec, ale ak je tlsty lebo je lenivy tak si sam za to moze a potom ked sa zacnu lutovat tak to je fakt najlepsie.
A neviem o tom, ze kila navyse su kila bolesti. Ani ja to nemam ruzove a neprejedam sa
tak na to podme symptomaticky
velke prsia sa najlepsie opticky zmensia vystrihom do V, ale vseobecne je to skor vyhoda, tak sa pokus si vybrat saty, v ktorych uputas pohlady skor na tuto partiu (nemyslim velmi hlbokym vystrihom, to sa nehodi na take mlade dievca, skor napr. potlacou, brosnou)
na velke brucho plati siroky opasok, idealne v tmavej farbe. ak ho das pod prsia, zvyrazni ich
siroke stehna a lytka sa zakryvaju najlepsie asi dlhou rovnou suknou...
skus pozriet saty na tento styl, ale s dlhou suknou (nenasla som na rychlo s kratkou)
@kitty7 dakujem pekne a široké lýtka mám z toho lebo bicyklujem ...tak mám potom dilemu..či možem mať kratšie šaty alebo radšej nie ked sú také široké pretože skôr svalnaté
@luuci táto nevedomosť iných ma raz zabije... a čo ak čisto teoreticky je chorá.. na štítnu žľazu napr. ? tam sa môže štverať po preliezkať ako opica a aj tak sa nič nezmení
@luuci no ja som tiez ako decko lozila po preliezkach, behala a robila kraviny.. (a teraz robim tiez )
mna je tiez o dost viac, ale poviem ti, nedissuj ludi takto. nikdy nevies, co robia, aky maju zdravotny stav. ja mam napr. dve metabolicke poruchy a chuda jednoducho nikdy nebudem. ale ved samozrejme aj jest mi chuti!!
este mam dve kamaratky, co boli normalne chude, ale zacali mat problemy po psychickej stranke a zacali brat lieky a nasledne rapidne pribrali. a fakt posledne, co oblejsi clovek potrebuje pocut je: preco si tucny??
@sveter práve preto som sa pýtala prečo je tučná nesúdim,
a inak je super obhajovať tučnotu tým, že veď je to preto že im niečo chýba a zapĺňajú prázdne miesta. toto milujem zdravotné dôvody sú niečo iné, lenivosť je niečo iné ako píše @mysterygirl
zbytočne sa o tomto baviť radšej poraď babe nejaké fajn šaty
vies co, pokial zvolis dobre topanky, tak lytka mozes odhalit. ale kratsie ako po kolena saty nie. topanky si najdi v nejakej nude farbe, bud lodicky alebo sandalky a kludne s platformou, predlzi a zuzi to nohy.
@dumbledore myslis cervene ci fialove? lebo mi to zle zobrazilo... mne sa pacia vsetky, su take dievcenske, nezne, ale nie na moju postavu bohuzial
@neutralnothing a slovo tučný je snáď nejaký nezmysel?...keď je niekto tučný, tak je proste tučný...ako to mám volať?...prepapaný?... nevidím na tom nič urážlivé...a inak fakt, keď ma niekto v 15 nadváhu, mal by so sebou niečo robiť...minimálne sa začať hýbať...
@luuci autorka má 15 rokov, TOP sú v dnešnej dobe bárbie postavy .. takže ak napíše, že "má trochu viac dosť kíl" tak kým neuvidíš postavu, tak nevieš posúdiť a nevieš sa do nej obúvať ... chcela len radu ohľadom šiat .. netrebalo sa do nej hneď obuť PREČO ... ako jej pomôžeš, keď sa dozvieš PREČO? Budeš jej diktovať čo ne/má robiť? Dáš jej kázeň? Myslíš, že to nevie? Že je neuvedomelá? Nechápava? Alebo?
Čo to zmení v tebe? Keď napíše, že sa cíti šťastná - vyskúšaš to? Priberieš? Nerozumiem otázke "prečo", prepáč mi
@moBnika
No a k šatám konečna ... strašne sa mi páči ten obrázok, ktorý prihodila @neutralnothing ... určite to preskúmam
A z vlastnej skúsenosti viem, že treba strašne, strašne veľa skúšať ... nájdeš typ, ktorý Ti úplne megalománsky sadne! ... svalnatejšie lýtka nie sú nejakým extra problémom ... vidno, že Ti z toho nekypí tuk, ale že máš nohy pevné ... ak by Ti to predsa vadilo - skús silónky ... sú také rôzne ... lesklé, matné, také, hentaké .. Ja mám úplne biele nohy ... môžem sa slniť koľko chcem .. neopálim sa silónky žeriem! Skúšaj, skúšaj, skúšaj ... každý jeden obchod .. všetko
@openmindedfreak no mne sa slova tucny a tlsty vobec nepacia, lebo si predstavim takych tych ludi, co sa az nemozu hybat, ale ved to je jedno. najradsej pouzivam slovo buchta alebo ze je niekto buchtejsi to mi pride take zlate, neurazlive, ale objektivne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
ale takyto typ by sa asi mne pacil,ak by som mala kila nazvys, trochu slavnostnejsi
» encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:AN...
dolezite je, aku konkretnu postavu mas - su baby, co maju skor brucho, ine skor zadok - pomohlo by, keby si poslala foto postavy, ak nie svojej aspon podobnej...
plus saty naco? na leto? na nejaku slavnost?
@moBnika orientuj sa podla typu postavy. ale zhruba takto:
nemôžeš vedieť, z akého dôvodu má niekto nadváhu. kilá navyše sú kilá bolesti a ľudia sa prejedajú keď im niečo chýba, zapĺňajú tak v sebe "prázdne miesta".
nerozumiem ako môžeš napísať "prečo si tučná keď máš 15 rokov?" myslela som si, že 20 ročný človek je už trochu rozumný a vyspelý.
a buď aspoň rada, že slečna chce šaty vhodné na jej postavu a nenarve sa do obtiahnutého trička a legín.
džííz
A neviem o tom, ze kila navyse su kila bolesti. Ani ja to nemam ruzove a neprejedam sa
velke prsia sa najlepsie opticky zmensia vystrihom do V, ale vseobecne je to skor vyhoda, tak sa pokus si vybrat saty, v ktorych uputas pohlady skor na tuto partiu (nemyslim velmi hlbokym vystrihom, to sa nehodi na take mlade dievca, skor napr. potlacou, brosnou)
na velke brucho plati siroky opasok, idealne v tmavej farbe. ak ho das pod prsia, zvyrazni ich
siroke stehna a lytka sa zakryvaju najlepsie asi dlhou rovnou suknou...
skus pozriet saty na tento styl, ale s dlhou suknou (nenasla som na rychlo s kratkou)
» www.polyvore.com/cgi/img-thing?....
mna je tiez o dost viac, ale poviem ti, nedissuj ludi takto. nikdy nevies, co robia, aky maju zdravotny stav. ja mam napr. dve metabolicke poruchy a chuda jednoducho nikdy nebudem. ale ved samozrejme aj jest mi chuti!!
este mam dve kamaratky, co boli normalne chude, ale zacali mat problemy po psychickej stranke a zacali brat lieky a nasledne rapidne pribrali. a fakt posledne, co oblejsi clovek potrebuje pocut je: preco si tucny??
a inak je super obhajovať tučnotu tým, že veď je to preto že im niečo chýba a zapĺňajú prázdne miesta. toto milujem zdravotné dôvody sú niečo iné, lenivosť je niečo iné ako píše @mysterygirl
zbytočne sa o tomto baviť radšej poraď babe nejaké fajn šaty
@dumbledore myslis cervene ci fialove? lebo mi to zle zobrazilo... mne sa pacia vsetky, su take dievcenske, nezne, ale nie na moju postavu bohuzial
Čo to zmení v tebe? Keď napíše, že sa cíti šťastná - vyskúšaš to? Priberieš? Nerozumiem otázke "prečo", prepáč mi
@moBnika
No a k šatám konečna ... strašne sa mi páči ten obrázok, ktorý prihodila @neutralnothing ... určite to preskúmam
A z vlastnej skúsenosti viem, že treba strašne, strašne veľa skúšať ... nájdeš typ, ktorý Ti úplne megalománsky sadne! ... svalnatejšie lýtka nie sú nejakým extra problémom ... vidno, že Ti z toho nekypí tuk, ale že máš nohy pevné ... ak by Ti to predsa vadilo - skús silónky ... sú také rôzne ... lesklé, matné, také, hentaké .. Ja mám úplne biele nohy ... môžem sa slniť koľko chcem .. neopálim sa silónky žeriem! Skúšaj, skúšaj, skúšaj ... každý jeden obchod .. všetko
Pekný víkend
a prečo by mal byť každý chudý?