... to som tu jediná, čo si vymýšľa "recepty" ? málokedy pozerám do kníh.. .. napr. ani tie spomínané palacinky u mňa nie sú vždy také isté.. čo mu pasuje, to zmiešam a zatiaľ sa to ešte stále dalo jes´t proste som psychopat zrejme..
no ako ja som schopná navariť všetko čo mi ponúka kuchárska kniha tak ako to má byť, ale zasa oveľa radšej experimentujem a dochucujem, vymýšľam recepty podľa toho ako mi to vonia a chutí.
nudličkyyyy na všetky spôsoby, najradšej mám také, čo sú hotové za 10 minút. alebo všelijaké cestoviny a tak. ale veľmi často sú to veci typu čo chladnička vypluje (a ešte nie je plesnivé)
Ja ked varim, nie vzdy to dopadne dobre. Ale najlepsie viem uvarit zemiakove pyre, super omacku na spagety (vlastny recept), a skvele Ratatouille (nikto koho poznam lepsie nevie - nechvalim sa )
varím zriedkavo, ale rád. postupujem v podstate podľa receptu, teda až na obmenu prísad ( v štýle toto nemám, dám niečo iné) a korení
a naposledy som navaril skvelú ostrokyslú polievku - len bola trochu ostrejšia, keďže som použil 100krát štipľavejšie chilli prapričky než boli v recepte (habanero namiesto jalapeňo)
varim takto. idem do asdy, kupim kurace prska alebo krevetky. potom nudličky a zeleninu. a potom všelijake zelene a cervene omacky,kde zakladom je kokosove one. a to potom jeme. a je to take polievkove jedlo,vytečníííí
Podľa mňa mi najlepšie idú asi palacinky Ale veľmi rada experimentujem. Minule som improvizovane pripravila kuracie mäsko na prírodno s nivovou omáčkou a jahodovým šalátom a bolo to, musím si neskromne povedať, MEGAÚŽASNÉ
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
alebo nejaké kuracie prsia tiež niečo jednoduché,, a chutné..
jedine tak palacinky robím ale tie sú vždy zlepené a pripečené .
"šikovná" som
a @5 a @6 by som svojimi palacinkami zotrela
A čo sa týka experimentovania tak hey, rád skúšam nové chute, nezvyklosti... pri najhoršom to zjem sám
@k1m však počkaj dáme si súťaž raz
@notyou neopakuj
@k1m fúha, tak toto... come at me!!!!!!!!!
TOP SECRET
a naposledy som navaril skvelú ostrokyslú polievku - len bola trochu ostrejšia, keďže som použil 100krát štipľavejšie chilli prapričky než boli v recepte (habanero namiesto jalapeňo)