Ja som strašný trémista a bojím sa že pred prvou križovatkou pustím volant a zakryjem si oči Vy ste na skúškach mali aké pocity ? Či som jediná, ktorá sa bojí ? D
nič extra testu som sa nebála, tam som vedela všetko.. len mi prišlo tak kúsok divnä na jazde keď môj "spolužiak" začala zabávať policajta historkami o svojej práci... ten "spolužiak" bol patológ... no a sústreďte sa plno na jazdu taký čas
najskôr som išla s pocitom dám nedám mám u riti potom ma little vystresovali, kužele boli najhoršie..pretože nám hodili tie čo sme nerobili celý mesiac a pri jazde už v pohode...síce som zaparkovala na mieste pre postihnutých, ale pohode a kamoška skoro prešla jednu tetku
pred testom žiadne, najväčšie stresy som mala pri kužeľoch a pred jazdou to bolo v pohode, to som sa sama čudovala, lebo tiež bývam väčšinou vyklepaná pri podobných situáciách... ale úplná pohoda, i keď to bolo asi aj šťastie, lebo som mala primitívnu, ani nie 10 minút trvajúcu trasu - dlho dlho rovno, kruháč, svetelná - tam zase dlho dlho rovno a potom dve odbočky doprava a zaparkovanie
stres ale to je normálne, však ako sa môžeš naučiť úplne super šoférovať za tých smiešnych pár hodín na jazdách...ale kužele boli najhoršie to hej, jazda je už vpohode aj keď som celý čas šla len asi 40
ja som isiel hned za kamaratkou ktoru predo mnou policajt vyhodil lebo vysla na obrubnik a ten policajt mal dost vazny vyraz ked som nasadal ale v pohode sa to dalo, hlavne nesmies mysliet na to ze za tebou niekto smiruje a radsej ist pomaly jak keby rychlo a zmatkovat
ked som bola prvy krat mala som policajtku bola to taka protivna osoba podla mna ,ze sa mi zacal normalnie triast noha na spojke...ale strasne... takze mi skapalo samozrejme..potom sa mi poriadne nedalo zaradit takze prvy krat otras
na druhykrat som mala policajta mal dobru naladu takze uplne v pohode no
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
na druhykrat som mala policajta mal dobru naladu takze uplne v pohode no
@dmx355 za zdochnutie nemozu...