@13 no ja som asi pravy opak, mna len tak hocico nevytoci a uz vobec niesom agresivna, som skor ten pokojnejsi typ cloveka ale zase obcas mam take vodcovske sklony
ja mam strach zo skorpionov, co poznam niektorych, sice je ich malo, ale vacsinou su ziarlivi a radi sa vyvysuju nad ostatnych
@13 to neviem ci nervozny
jedine co viem ze mam spolocne z ostatnymi baranmi je TVRDOHLAVOSŤ ked nieco chcem silou mocou to musim mať alebo si musim presadit svoju pravdu a ked nie som z toho nervozna
@36 veru tak, zlozitejsia povaha od tohto nie je, to mozem potvrdit sam na sebe, niekedy ani sam sebe nerozumiem @39 skus vyskusat skorpion / byvol toto je len kombinacia, ale na zakernost pozor, iba ti su, co voci nim krivda bola spachana, previnilca bodnu smrtelnym jedom, pojdu po nom, kym ho nezahubia, inac to su pokojni ludia a rozvazni ludia, pokojni su vsak iba do vtedy, kym nenajdu nieco, preco stoji za to vzplanut, potom uz niet pomoci, idu tvrdo za cielom, v spojeni s cinskym byvolom, idu hlavou proti muru, nie bezhlavo, tak tvrdo, ze ten mur prerazia, ked sa nepodari, najdu si svoju cestu ako ten mur zdolat,
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
JE, keby si hladala tak hned nájdeš
» www.birdz.sk/forum/ake-ste-z...
viac ako 200 ľudí sa tam vyjadrilo
» www.birdz.sk/forum/znamenie/...
» www.birdz.sk/forum/znamenia-...
ludia su strašné lemry vyhladať si nejakú tému a zistiť si či tu už náhodou nie je :/
poznam baranov a vsetci su taki nejaki nervozny a lahko sa daju vytocit
je to pravda, barani? alebo to je len nahoda
ja mam strach zo skorpionov, co poznam niektorych, sice je ich malo, ale vacsinou su ziarlivi a radi sa vyvysuju nad ostatnych
ZAry
KOby
ZAry
Ja len, že môj brat dnes zahlásil: ´´ Nikdy nepochopím, ako môže byť niekto tak nervózny ako ty´´
A občas ma do nepríčetnosti vytočí ma aj pokrčený papier..
Teda na mňa všetko dokonale sedí.
jedine co viem ze mam spolocne z ostatnymi baranmi je TVRDOHLAVOSŤ ked nieco chcem silou mocou to musim mať alebo si musim presadit svoju pravdu a ked nie som z toho nervozna
Ocino je baran a toho keď ľubovoľná blbosť vytočí ... Ani tank ho nezastaví ...
@39 skus vyskusat skorpion / byvol toto je len kombinacia, ale na zakernost pozor, iba ti su, co voci nim krivda bola spachana, previnilca bodnu smrtelnym jedom, pojdu po nom, kym ho nezahubia, inac to su pokojni ludia a rozvazni ludia, pokojni su vsak iba do vtedy, kym nenajdu nieco, preco stoji za to vzplanut, potom uz niet pomoci, idu tvrdo za cielom, v spojeni s cinskym byvolom, idu hlavou proti muru, nie bezhlavo, tak tvrdo, ze ten mur prerazia, ked sa nepodari, najdu si svoju cestu ako ten mur zdolat,