už skoro nič, 5 skupin čo som si tam nechal a občas tam nazriem inak už FB moc nepouživam, len v spojení s messangerom
(skupiny ohľadom auta, turistiky, fotografovania, dopravny servis)
1. "Turistika na Slovensku"
2. "Vysoké Tatry"
3. "Turistika a poznávanie za hranicami"
ostatne skupiny len tak sporadicky - vacsinou nejake funny ako "Všetko vtipné od A po Z" a pod.
@mayben ano je ich viac, urobili ,,podskupiny,, ... presne z tej som sa odtranil, bolo to hrozne neprehľadné (ale občas pekné zábery sa tam našli) cez 100k ľudí je už moc na skupinu ... ale ,,fotografovanie nás baví,, som si ponechal
... inak ja som v skupine ,,parťák na tiristiku a do života,, ale už ani neviem na čo, kedže som tam nikoho nenašiel aspoň fotky tam postnem, podľa tych ma už poznajú niektorí
@mayben je ich viac ale tato je najvacsia a som v nej tiez
@Tomtoylc práve preto, lebo tam je už veľa členov, tak sa urobili podskupiny ale možem prezradiť, ze pravdepodobne po novom roku ostanú možno len dve alebo tri - kam s deťmi, sťažnosti a výbava do hôr a ešte mozem prezradit, ze od zajtra zacina velka vianocna fotosutaz o super ceny
@salora ano, podskupiny spravili ale nejaky efekt to nemalo, takže som sa odstranil, aj tak na FB chodím už len občas ... foto upnem do 2 skupin ale aj to len vynimočne a po 2-3 zmažem ... stopy po mne neostavaju žiadne skoro
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
(skupiny ohľadom auta, turistiky, fotografovania, dopravny servis)
2. "Vysoké Tatry"
3. "Turistika a poznávanie za hranicami"
ostatne skupiny len tak sporadicky - vacsinou nejake funny ako "Všetko vtipné od A po Z" a pod.
V tejto som:
» m.facebook.com/profile.php?id=...
... inak ja som v skupine ,,parťák na tiristiku a do života,, ale už ani neviem na čo, kedže som tam nikoho nenašiel aspoň fotky tam postnem, podľa tych ma už poznajú niektorí
@Tomtoylc práve preto, lebo tam je už veľa členov, tak sa urobili podskupiny ale možem prezradiť, ze pravdepodobne po novom roku ostanú možno len dve alebo tri - kam s deťmi, sťažnosti a výbava do hôr a ešte mozem prezradit, ze od zajtra zacina velka vianocna fotosutaz o super ceny