S membranou goretex, ak ti ide fakt o maximalnu vodeodolnost, tak by mali byt aj celokozenne. Potom uz len musis zvazit, ci maju byt aj zateplene, ale ti staci obycajna "turisticka" bota
neviem, náhodne som kúpila svoje čižmy v nejakej zapadnutej uličke za pomerne nízku cenu, mám ich už tretiu zimu, nešmýka sa mi v nich, nepremokajú, teplo v nich je a celkovo sa nesťažujem
@janci694 minuly tyzden som pozeral fakt poriadne,vcodotesne nad clenky a este aj s ohrievanim to ma dostalo vazne mali nabijatelnu baterku a ohrievali sa sami...
a hento no vacsinou sa to deje v inom meste, my sme si veci na svadbu kupili v N. Dca ! v malom butiku off topic ale aj tak a u cechov sa isto lepsie kupuje
@tasha5 to som ani nevedela, že v NDca je nejaký butik (dobre, to bude možno tým, že sa tam vyskytnem tak dvakrát do roka a aj to tadiaľ len prechádzam, ale aj tak
@mielikki no bol, uz nie je isto je to par rokov teda skor , butik, ako butik ale ako sa povie tym malym textilnym obchodikom ked ukryvaju obcas poklady ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
hento bolo v Brne, len tak náhodou som tam odbočila a vyšla odtiaľ s čižmami
a hento no vacsinou sa to deje v inom meste, my sme si veci na svadbu kupili v N. Dca ! v malom butiku off topic ale aj tak a u cechov sa isto lepsie kupuje
Logicky asi chcem topánky v ktorých nemrznem, a ani ja nechodím 10km, také dlhe trasy budeme mat az na telesnej v dalsom semestri ...