najlepšie sú multiplayerové, ale dosť som sa zabavil aj pri Age of Empires 3, Asphalt, Boom Blox, Playman Summer Games 3, Galaxy on Fire, proste je ich veľa...
Midnight pool... to sa ani neda spočitať koľko hodin ekonomiky a nemčiny sme tak premarnili so spolužiakom hra stale o tom istom, ale ani po roku neprestane baviť a možno ešte lepšia bola Pro Evolution Soccer (asi 2009) - uplne premakany futbal čo mohli hrať dvaja hrači cez bluetooth! takže aj keď nas profka rozsadila, tak sme drtili cez hodiny toto jaaaj to boli časy
já sem nedávno náhodou narazil na hru swiftman a dost mě to chytlo =D - doporučuju - dá se to stahnout tady: » www.swiftman.cz/menu/mainpage/... - první dvě úrovně jsou zdarma. Snad vás to chytne jak mě :o) ... jinak had je prostě klasika :o)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
Assasins creed 1,2
Hellboy
Avalanche snowboarding
Colin McRae Dirt 3D
Cops L.A. Police
Red Alert 2
Dakar Rally 2009
Die Hard 4.0
Far Cry 2
Fight Night Round 3
Gladiator
Jenga
London Racer Police
Naval Battle: Mission Commander
Offroad MX
Prince of Persia: The Forgotten Sands/Warrior Within/The Two Thrones
Shelock Holmes
Sliede-a-lama
Soul of Darkness
Spider Man 3
Stunt Car Racing 99 Tracks
Stutman Ignition
The Witcher
Yamakasi Masters
Všeto mám v telefóne,všetko mám prejdené.
Momentálne najlepšia je Deep 3D SK-najlepšia hra akú som kedy hra na mobilnom telefóne.
Ak chcete niekto linky,tak mi napíšte TS-ku.
a jeden čas ma bavil obyčajný music guess
Inak hry nehrávam
Ale ináč najradšej mám milionára. =D