Maliny, syr a patizón. Inak najviac mi chutia veci typu odtrhneš a zješ. Čo pri syre neplatí, ale to je moja závislosť. No a teda mám rada nevarené jedlá, okrem polievky.
Jem vsetko a co najpestresie ale keby neco extra by som mal povedat tak milujem stredomorsku kuchynu. Pizza, paradjky olivy syry olivovy olej balzamikovy ocot jamon...
@lenkaska1@3 ta cesnakova bageta z billy je uzasna. Ja si ich vzdy nakupim viac, dam zmrazit a potom na par minut do horkovzdusnej fritezy/rury a je chrumkava a chutna ako cerstva
@priekala@29 nie nerobím srandu naozaj som z Piešťan a tiež si ? no páči sa mi hlavne jeho farba hlasu a tie jeho pesničky : ) + jeho zmysel pre humor a dokáže pomôcť alkoholikom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
2. cesnakova bageta z billy s avokadom a k tomu vajíčko na tvrdo, rajčina, kapia
3. Silná zeleninová polievka s kuracím mäsom
2. Pizza (rôzne druhy)
3. Krtkova torta
2. Lečo
3. Špagety s hoc čím
2 placky plnené mäsom
3 kebab
A potom mám ešte ráf pizzu
divinový guláš s českým knedlíkom
big tasty bacon s hranolkami
Oh a moje comfort food di akékoľvek cestoviny s krémovou paradajkovou omáčkou a syrom