Roky som milovala hentie lidlovske vrubkovane @4 ale neviem ci som sa ich prejedla ci co, ale zrazu sa mi uplne znechutili a najviac si vychutnam asi obycajne slane nevrubkovane divne ako sa chute menia.
chilli and lime, tie co si ty pridal a ja mam este strasne rada tie biele chipsy a cervene pombar ale aj obycajne slane a paprikove pringles a pringles extra hot v takom ciernom obale a nacho cheese doritos
na to ze som od leta ziadne nemala som sa celkom rozpisala
Najlepsie su TIXY! Ktore v pomere s ostatnymi podobnymi snackmi maju menej tuku a viac bielkovin.
Druhe najlepsie SLOVAKIA vrubkovane rajcinovopaprikove.
Ale nechapem ako moze niekomu chutit prichut wasabi alebo cibulkovosmotanove, to mi tam proste nesedi pre mna
akože ja nejem chipsy ale ked hej tak len slovakia normálne a najlepšie nejaký špíz,paprika,slanina .... alebo potom tie z lidla v rolke. ale to fakt len ked mam chut, hoc aj niekedy by som si dal ale nekupim si nikdy. A fakt je to prospešné
jaaaaj keby mi po nich nebolo tak zle, ze chcem skapat tak by aj nejake boli no ale z mojho stareho zivota kedy som ich jedla su to paprikove, a cibulovo smotanove
Ja ti nevim tie slovakia nejak dojebali tie obycajne tak jedine vrubkovane slovakia paradajkovo paprikove su super alebo cibulovo smotanove alebo potom nejale tie slane bramburky/zemiacky a podobne ako dal @Trdelniiiq
Alebo aj tie umeliny z lidla v tej rolke co pise @Wistingher su dobre . Alebo aj vrubkovane lidlacke a aj tie Lays su dobre nooo a dpc teraz mam chute a doma ziadne cipsy a este vyborne boli slovakia rozmarinove ale neuchutilo sa to no nic ale naj su aj tak ceskoslovenske chrumky na ne sa nechyta ziadna slana sladkost na svete
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
tieto a tie s cibulou
TIETOOO zavist uplna.
A zo zásady nejem Lays
a áno, sú fakt dobré a prichádzam im pomaly na chuť, ale inák ako na párty sa k chipsom nedostanem (sama by som si to nekúpila)
no a potom mám rada lays vrubkované
na to ze som od leta ziadne nemala som sa celkom rozpisala
Druhe najlepsie SLOVAKIA vrubkovane rajcinovopaprikove.
Ale nechapem ako moze niekomu chutit prichut wasabi alebo cibulkovosmotanove, to mi tam proste nesedi pre mna
Alebo aj tie umeliny z lidla v tej rolke co pise @Wistingher su dobre . Alebo aj vrubkovane lidlacke a aj tie Lays su dobre nooo a dpc teraz mam chute a doma ziadne cipsy a este vyborne boli slovakia rozmarinove ale neuchutilo sa to no nic ale naj su aj tak ceskoslovenske chrumky na ne sa nechyta ziadna slana sladkost na svete
Ale slovakia chips syrové sú mega