Za mňa urcite ostrokysla a tiež cesnaková (so syrom, kúskami slaninky a krutonmi) - normalna aj kremova, ideálne v bochniku. Inak ale polievky moc nemusím.
Mam rad polievky vo vseobecnosti nejaku vybrat je tazke aj tak je velky rozdiel kto ju robi a ako sa podari. Dobro Pho je pecka a na babkin kuraci vyvar s domacimi nitovkami nedam dopustit. Drzkova.
ja mám strašne rada vývar - kurací/slepačí/kačací, vlastne hocijaký, ktorý mi môj naj kamoš navarí a ešte hrozne moc rada a často si varím mrkvovú, to mi strašne chutí a vlastne, ja mám rada polievky, hocijaké...
Ja milujem polievky
Najradšej mám zeleninovu s kuracím maskom, resp slepači vývar… potom aj minsetrone, tekvicovú, hrachovu, paradajkovu, kapustnicu…..
@6 ja som tiež zabudla cesnačku, to je najväčšia láska, potom brokolicovú, špenátovú, karfiolovú, hubovú a bramboračka s hubami je najviac raz som v Estónsku v skanzene jedla niečo na štýl bramboračky so zmesou húb a zeleninou s tým ich čiernym estónskym chlebom a to bol taký orgazmus, že som si hovorila, že sa tam presťahujem xD a budem robiť bufetárku v skanzene
ja nie som velmi polievkova
akoze zjem,ale musim byt v istom rozpolozeni,aby som si sama id seba dala
ale inak mam rada slepaciu, zeleninovu, hraskovu, hokkaido, cesnakovu kremovu
Sosovicova, brokolicova, tekvicova, zelerova, cesnakova, paradajkova, vyvary, kapustnica, spenatova, vlastne asi okrem drzkovej, ktoru som nikdy nejedla, milujem vsetky polievky ?
U mňa je top - vývar to je jedno aký, no hlavne s knedlickami.
Ked som bola malá, mala som rada rajcinovu polievku.
Inak, zvykne mi chutiť ešte brokolicova, karfiolova, tekvicová, hubová
Milujem všetky krémové polievky. Vezmi random zeleninu a zmixuj to - obzvlášť ľúbim paradajkovú, brokolicovú, hríbovú, mrkvovú.. aj z dôvodu že obyčajne nedokážem zjesť také množstvo zeleniny len tak. V polievke ale zjem hocičo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Najradšej mám zeleninovu s kuracím maskom, resp slepači vývar… potom aj minsetrone, tekvicovú, hrachovu, paradajkovu, kapustnicu…..
Kukuričná polievka bývala super, ale aj cesnaková je fajn, ale musí byť v bochníku
Niekedy som mal rad aj kuraci. Doteraz si to vycitam
@6 ja som tiež zabudla cesnačku, to je najväčšia láska, potom brokolicovú, špenátovú, karfiolovú, hubovú a bramboračka s hubami je najviac raz som v Estónsku v skanzene jedla niečo na štýl bramboračky so zmesou húb a zeleninou s tým ich čiernym estónskym chlebom a to bol taký orgazmus, že som si hovorila, že sa tam presťahujem xD a budem robiť bufetárku v skanzene
akoze zjem,ale musim byt v istom rozpolozeni,aby som si sama id seba dala
ale inak mam rada slepaciu, zeleninovu, hraskovu, hokkaido, cesnakovu kremovu
Ked som bola malá, mala som rada rajcinovu polievku.
Inak, zvykne mi chutiť ešte brokolicova, karfiolova, tekvicová, hubová
A mám rada všetky polievky okrem držkovej a gulášovej ak je prilíš mastná
A dnes som zrobila hŕstkovú