Ste fajnšmeker a vlastníte drahé telefóny (Iphone, Samsung) v cenovej relácií 800 € alebo si vystačíte so strednou triedou cca 300 € ... alebo používate telefón len na telefonovanie a stačí vám aj tlačítkový?
Okolo 200 € je nižšia stredná trieda alebo vyššia spodná trieda? viac ako 250 € na telefón nedám proste, aj v tejto cenovej relácii dokáže všetko, čo od neho požadujem.
Mam za 240 € a som uplne najviac spoko ma dobry fotak, fobru pamat a to je asi vsetko co mi staci aby to bol dobry fotak, uprimne neviem naco by mne bol nejaky telefon za 800 €
pred tromi rokmi som si kúpila Huawei P7 a bola to kúpa of my life! zatiaľ slúži, už mi padol asi tak 6568486x a zatial zaplaťpanboh vyzerá skoro jak nový trošku rohy som obrýzgala, pred mesiacom som si ho aj utopila a to zlatíčko statočné to prežilo...má skvelý foťák a funkčne mi nič nechýba v ňom, proste za vtedy nejakých 280 evri som superspoko
hybal som sa kedysi na okolo 200-300€ za androidy vzdy som si pockal kym klesla cena a kupoval som mobil 2-3 roky po vydani..
teraz mam 2 rocny iphone (vysiel 2015) navyse som si nasiel rozumneho predajcu bez dph cize som zan nedal az tak vela penazi a som velmi spokojny.. pri smartfonoch som rokmi zacal byt narocnejsi na kvalitu a toto mi konecne dalo to co som dlho potreboval
mala som päťkový ajfon, ktorý sa mi rozbil, no nekupujem ho za 500 ani 800e, tolko by som nedala... tamten som napr. kúpila ešte s fóliami ako čisto nový za 250 pred 2 rokmi a vydržal mi celkom, len kvoli vlastnej sprostosti sa mi rozbil...
proste radšej si kúpim nie uplne nový iphone, ako nejaký čínsky za rovnaku sumu
ja mam bazarovy iphone 5s a som celkom spoko. tiez niesom z tych, co by dali za telefon sialene prachy, no na druhej strane mi vsetky tie low/mid-end zazraky v podobnej cenovej hladine proste nepasuju. toto tuna, ako to apple zjavne maju vo zvyku, funguje ako nove hoci to uz ma 3 roky a asi to tak bude fungovat az kym to nacisto nezomrie, cize este dalsie dva roky telefon nemusim riesit vobec.
Mal som x androidov, no škoda peňazí...teraz mám úplne nové 6 mesačné 5Sko od ajfonis za polovičnú cenu a som spokojný...jediný phone, za ktorý by som ho vymenil by bol model 5SE
nie som moc náročná, mala som skôr lacnejšie smartfóny, ale teraz mám taký lepší (no v tvojej kategórii je to stredná trieda) a je super. nejaký drahší by som ani nepotrebovala, som veľmi spoko
Dnes už kúpiš telefón za 150€ (alebo 100€ z aliexpressu) s ktorým môžeš ovládať všetko, fotiť krásne detailné fotky, hrať náročnejšie hry a byť v spojení so svetom.
Ale telefón za 800€ stojí 800€ pre niečo a tí čo hovoria že to nikto nevyužije sa do toho vyznajú asi tak ako ja do ženských kabeliek pretože to je ako keby som povedal že to Bentley nevyužiješ, kúp si felíciu.
Áno aj mobil za 100€ odfotí detailnú fotku ale Samsung S8 má o 2/3 triedy lepší fotoaparát a ako sa dá kurva nevyužiť lepší foťák, bezrámikový displej, velký displej s lepším rozlíšením, najnovšie technologické vymoženosti a krásny dizajn? Ide o ten zážitok rovnako ako u Bentley. Aj felícia ťa odvezie ale v Bentley je to pohodlnejšie a luxusnejšie a o to ide.
Ak niekto nevidí rozdiel medzi FHD a 4K tak nech ide dopiče k očnému ale nech nebrzdí ostatných.
Potrebujem mobil aspoň za 500€.
Kúpila som si Sony Xperia Z1 compact keď bol V akcii za 250€. som s ním spokojná a celkovo mám rada značku Sony. Nie je bezchybný, ale mne úplne vyhovuje. Na iPhony, a dráhu elektroniku si nepotrpím. Avšak niečo lacné, len tak s rizikom, že sa to rýchlo pokazí by som si tiež nekúpila.
Mám dva
Samsung Note - lebo využívam integrované pero pri práci
Aligator R12 eXtremo - keď sa idem von vybúriť (ale inak je nepoužiteľný), neuveriteľne odolný - padla naňho skala, výhoda že si ho môžem brať do vody, nepotopí sa, pláva na hladine, inak je to najblbší telefon, len SMS a volanie
Je to na tebe či chceš vyladený systém (ios) alebo viac funkcií s androidom (tým nehovorím že android nie je dobre vyladený ale má nejaké tie muchy) každopádne čo som pozeral na hej.sk sú za fajn ceny kto by chcel tak mám kupón a výrazne to zníži cenu nového mobilu. Navyše kupon slúži na celý sortiment čo predávajú nie len na mobily. » www.kuponyzdarma.sk/hej-sk/...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
teraz mam 2 rocny iphone (vysiel 2015) navyse som si nasiel rozumneho predajcu bez dph cize som zan nedal az tak vela penazi a som velmi spokojny.. pri smartfonoch som rokmi zacal byt narocnejsi na kvalitu a toto mi konecne dalo to co som dlho potreboval
proste radšej si kúpim nie uplne nový iphone, ako nejaký čínsky za rovnaku sumu
Teda okrem posledneho .. ten mal len polroka, keď som ho kupoval.
Ale telefón za 800€ stojí 800€ pre niečo a tí čo hovoria že to nikto nevyužije sa do toho vyznajú asi tak ako ja do ženských kabeliek pretože to je ako keby som povedal že to Bentley nevyužiješ, kúp si felíciu.
Áno aj mobil za 100€ odfotí detailnú fotku ale Samsung S8 má o 2/3 triedy lepší fotoaparát a ako sa dá kurva nevyužiť lepší foťák, bezrámikový displej, velký displej s lepším rozlíšením, najnovšie technologické vymoženosti a krásny dizajn? Ide o ten zážitok rovnako ako u Bentley. Aj felícia ťa odvezie ale v Bentley je to pohodlnejšie a luxusnejšie a o to ide.
Ak niekto nevidí rozdiel medzi FHD a 4K tak nech ide dopiče k očnému ale nech nebrzdí ostatných.
Potrebujem mobil aspoň za 500€.
Samsung Note - lebo využívam integrované pero pri práci
Aligator R12 eXtremo - keď sa idem von vybúriť (ale inak je nepoužiteľný), neuveriteľne odolný - padla naňho skala, výhoda že si ho môžem brať do vody, nepotopí sa, pláva na hladine, inak je to najblbší telefon, len SMS a volanie