V mojej dedinke Horny lieskov je nas ledva 300 a mame malu krcmicku kde sa vsetci poznaju a berie sa dost na sekeru no zato mame prirodu prekrasnu hlavne teraz v zime ked je vsetko zapadnute snehom a to njdolezitejsie je u nas palenica ktora je teraz n
@2 ano zavid ju hlavne ked ides vecer s krcmi a este sa stavis ktory znami pali a slovo da slovo........... nie ako tie domovske co ma kazdy druhy ale tvrdi ze nema
Ja som z dedinky, kde je nás cca 1000, za to ale máme tri krčmy, jedna je horšia ako druhá. Ľudia tu nestoja za veľa, ani tá príroda tu nie je bohvieaká... Ak sused zľava náhodou neťahá žumpy, tak suser sprava páli nejaké toxické záležitosti. Intrigy, faloš a ohováranie - to by malo byť vtesané do erbu našej nemalebnej dedinôčky...
zijem v kosiciach uz 2 rok a mozem len poznamenat ze taky spital jake je v KE taky som este nezazil...na sidlisku kde byvam nic neni a je od vsetkeho daleko..... asi by som sa mal prestahovat do ineho bytu niekde na sever/zapad
byvam v bratislave a chodím do školy do ktorej chodí trojnásobok ludí ako žije u vás sídlisko je krásne, nebývam v paneláku ale v staršom tehlovom dome ja nepoznám skoro žiadnych susedov a oni nepoznajú mňa a vyhovuje mi to
ale mať niekde menší rodinný dom s peknou záhradkou by mi nevadilo
@11 hmm ta tvoja oblast vyzera celkom dobre na dedine nemam rad len to ze ked sa clovek chce ist zabavit musi ist do mesta a pokial planuje si vypit musi ist bud taxikom alebo busom co zase casovo nevyhovuje pretoze z mesta mi ide posledny bus o 22:40 a potom az na druhy den rano jedine ak u dakoho prespat
zalezi od toho kto tam byva, lebo napriklad aj moja babka byva v takej malej dedinke, ale skor je to tam sama geriatria, alebo mlady manzelia a ich male deticky, takze pre mna nikto
Bývam v malebnej obci kde nás je približne 260 000.
Niekedy som si myslel, že je to veľká obec, ale odkedy na každom kroku stretávam známych ludí a každý pozná každého, prestávam tomu veriť. Sme rovnako malý ako spomínaný Horný Lieskov.
Narozdiel od Lieskova máme asi 200 krčiem, každá stoji za hovno.
Domáca pálenica tu je neznámy pojem, tu sa pije jedine Spiš, Vodka, iné sračky alebo sa nepije vôbec. No hulí sa tu o dušu a skoro každý.
Intrigy sú nám tiež známe.
Vivat Košice!
Ale je to pravda, Košice sa nemôžu nazývať veľkomestom.
Neviem ako vy, ale u mňa to funguje tak, že moj kamarat ma kamarata, ktorý pozna moju kamaratku ta ma kamaratku ktorá pozná predošlého kamaráta, ten je moj druhý kamarát, ktorý ma troch kamarátov mojej prvej kamarátky ... a tak by som mohol pokračovať donekonečna.
260 000 je síce velké číslo, ale popravde, tú naozaj pozná každý každého.
Osobne by som ale na dedine žiť nevedel, neviem si rpedstaviť život bez obchodného centra, McDonaldu, multikina, barov, podnikov, reštaurácii atd.
Som mestské dieťa, tak som sa narodil a tak aj zomriem a na dedinu ma nedokope nikto
@14 a presne pre toto by som nechcela byvat v dedine, lebo chces dakde ist a bus ide raz za 4 hodiny a vecer nestihnes ist na bus a si pekne povedane v pc, lebo to nie je ako ist na sidlisko, kde ide bus kazdu pol hodinu
@flascha Dream je už preplnený, nieje miesto. Na Domine sú pernamentne každý piatok fízli, cítiš sa ako pozorovaný väzeň, nemôžeš nič povedať, inak sú problémy (vlastná skúsenosť).
A o Smallville sa ani nezmieňujem, cez leto som tam bol každý deň, starý small mal svoju atmosféru. Tento nový upadol. Vodnica je hnusná, keď si objednám Sahlep, típo mi povie, že došlo mlieko Proste úroveň 0 percent.
Nepáči sa mi tam už a tak tam ani nechodím
Jediný seriózny podnik jednoznačne AHL, aj keď aj tam treba hľadať miesto. Majiteľ je super, minule ma pozval na vodku
byvam v takej za******ej dedine ze tu doslova vobec nic nenii.je to tu sami kkt a preto ani nechodiim von bo kam asi?mam si sadnut sam do zastavky a chlastat?
uz aby som odtalto odisel
no ja byvam v malom mestecku menom Senec kde je neviem kolko obyvatelov ale bohuzial vela ciganov ktory mi uz lezu na nervy ale inac sa mi tu zije dobre
Ja byvam v tiez podobne malej dedinke a dokopy sa tu teraz v zime neda nic robit aj ked to tu vyzera krasne...V lete som sa stale na ihrisku, na potoku alebo len tak po vonku Byva tu asi 400 ludi ale z toho 350 dochodcov a kazdy tu tiez a kazdom vsetko vie. A celkom sa mi tu paci
@0 heh s tou sekerou mi to pripomenulo... Chodíme na /chatu" do jednej maličkej dediny, kde sú tiež dokopy asi tri krčmy aj to skoro vedľa seba... no a v jednej je nápis že :"na sekeru dávame len od 90r aj to v sprievode rodičov "
Inak k téme:
Ja bývam.... nazvala by som to.... menším mestom? Väčšou dedinou? No proste cca. 15 000 obyvateľov (so všetkými lazmi na okolo ) No ja tu nepoznám nikoho ale v podstate ke´d sa to tak vezme tak sa pozná každý s každým, krčiem je tu ako nasratých, všelijaké pajzle nechutné.... jedna diskotéka, jedna akože cukráreň ale neviem ako by som to nazvala.... taká slušnejšia krčma? neviem... asi tak.. No to je jedno.... Inak ja by som tú dedinu brala Ale iba takú kt. je blízko nejakého veľkomesta
Ja som z Ba konkrétne Petržalka stoji to tu za kkt....žiadna zeleň nič len jeden oničom les kde je taký bordel a v stede lesa bývajú bezdaci v stanoch čiže tak a za rohom samí feťák proste otras jak zo zlej komedie....
No aj povazska bystrica raz bola myslim na tretom meste co sa tyka predaja drog at.... takze tp vam asi musi stacitako vysvetlenie no je to najblizsie co mam tak couz
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Hoci, možno by to tam bolo pekné, ale...
ale mať niekde menší rodinný dom s peknou záhradkou by mi nevadilo
ale nechcela by som
Niekedy som si myslel, že je to veľká obec, ale odkedy na každom kroku stretávam známych ludí a každý pozná každého, prestávam tomu veriť. Sme rovnako malý ako spomínaný Horný Lieskov.
Narozdiel od Lieskova máme asi 200 krčiem, každá stoji za hovno.
Domáca pálenica tu je neznámy pojem, tu sa pije jedine Spiš, Vodka, iné sračky alebo sa nepije vôbec. No hulí sa tu o dušu a skoro každý.
Intrigy sú nám tiež známe.
Vivat Košice!
Ale je to pravda, Košice sa nemôžu nazývať veľkomestom.
Neviem ako vy, ale u mňa to funguje tak, že moj kamarat ma kamarata, ktorý pozna moju kamaratku ta ma kamaratku ktorá pozná predošlého kamaráta, ten je moj druhý kamarát, ktorý ma troch kamarátov mojej prvej kamarátky ... a tak by som mohol pokračovať donekonečna.
260 000 je síce velké číslo, ale popravde, tú naozaj pozná každý každého.
Osobne by som ale na dedine žiť nevedel, neviem si rpedstaviť život bez obchodného centra, McDonaldu, multikina, barov, podnikov, reštaurácii atd.
Som mestské dieťa, tak som sa narodil a tak aj zomriem a na dedinu ma nedokope nikto
A o Smallville sa ani nezmieňujem, cez leto som tam bol každý deň, starý small mal svoju atmosféru. Tento nový upadol. Vodnica je hnusná, keď si objednám Sahlep, típo mi povie, že došlo mlieko Proste úroveň 0 percent.
Nepáči sa mi tam už a tak tam ani nechodím
Jediný seriózny podnik jednoznačne AHL, aj keď aj tam treba hľadať miesto. Majiteľ je super, minule ma pozval na vodku
uz aby som odtalto odisel
Inak k téme:
Ja bývam.... nazvala by som to.... menším mestom? Väčšou dedinou? No proste cca. 15 000 obyvateľov (so všetkými lazmi na okolo ) No ja tu nepoznám nikoho ale v podstate ke´d sa to tak vezme tak sa pozná každý s každým, krčiem je tu ako nasratých, všelijaké pajzle nechutné.... jedna diskotéka, jedna akože cukráreň ale neviem ako by som to nazvala.... taká slušnejšia krčma? neviem... asi tak.. No to je jedno.... Inak ja by som tú dedinu brala Ale iba takú kt. je blízko nejakého veľkomesta