ehm riadna zmeska ale trochu pogeneralizujme...na výzore záleží každému i keď to zatĺka...najmä mladým a neskúseným babám pretože tie ešte nevedia čím krajší chalan pre ne tým skôr ich pojebe a odhodí...taktiež decká chcú chalana so štýlom najpopulárnejšie su emo(punk-rock), hip-hop a metal...ďalej staršie chcú vyspelých chalanov, najlepšie ak už zarábajú...
potom sú to rôzne medziskupiny ako tie čo idú po prachoch a autách, tie ktoré chcú romantikov, tie šibnuté, ktoré majú rôzne smiešne požiadavky a atď...
v skratke mladé dievčatá túžia väčšinou po bláznivom pubertiakovy čo má nejaký štýl (pózer)...staršie chcú vyspelého, ktorý vie čo chce od života...
existujú aj kuriózne výchylky keď si pubertiačky myslia že čím viac toho vypijú a s čím viac chalanmi sa vyspia, tým viac sú múdrejšie tak chcú tých vyspelých a potom čo je asi najsmutnejšie keď chcú staršie pubertiakov so štýlom...
moje triedenie je čisto subjektívne(píšem pre tých čo chcú zareagovať ich výrokmi, ktoré ma "veľmi" zaujímajú)...
- nejakým spôsobom pekný, aby ma zaujal, či už bude mať príjemný hlas, milý úsmev, nevinný pohľad........... proste niečo
- slušný- jasné, musí byť. nech vie, že svokrovcov treba pozdraviť, používať samé vulgarizmy sa nemá a otvoriť žene dvere sa má
- och, hip hop. to nie, ten nech nepočúva.
- pop, rock, slaďáky- to je jedno, môj počúva punk
- cieľavedomý, rozhodný- no nech proste nie je ako ufňukané decko, čo sa ľutuje. ak chce živiť rodinu, keď budem tehotná a ak mi má byť seberovný, tak rozhodný a cieľavedomý musí byť
- ten, kto "vedie" vzťah- tuším to máme vyrovnané, ale necháva rozhodovať mňa dosť často, asi preto, aby neboli zbytočné roztržky
- kto má zmysel pre romantiku- to by bolo síce pekné, ale ak by bol ako romantický princ, v tom prípade by to bol asi len taký malý rojko, čo nežije v dnešnom svete. ale trocha romantiky nezaškodí
@holyknight som rad ze som nasiel dokonalu babu, ktora nesplna hadam ani jeden z tych bodov co si tam napisal a este ku tomu patri medzi tie mladsie, teda uz to bude len lepsie.
viem ze ta to "zaujima" no nemohol som to nenapisat
@10 pokiaľ viem toto je portál hlavne pre násťročných...skús sa porozhliadnuť okolo seba koľko je tých mne seberovných voľných, potom od nich odrátaj škaredé a tie čo by som mnou nič nechceli...a výde ti zaujímavé číslo pravdepodobne mínusové...
@13 ale mimochodom, tie nastrocne ta miluju.. staci si pozriet tvoje odkazy, ci co to je, na pokeci a tam vidiet, ze si medzi mladymi husickami velmi popularny
zijem tam kde zijem..a ver mi, ani tu to nie je velmi odlisne.. ale nevsimol som si, ze by som cely birdz zakazdym spamoval spravami o tom, ake *** su baby a o co im ide a urazal ich a myslel si o vsetkych len jedno..
ak zmenis svoj nazor a pohlad, je dost mozne, ze nejaka si povie.. ved to je v poho chalan.. ale kym im budes nadavat a vsetko, tak dovtedy ani necakaj...
@32 pozri sa načo spomínať aj tie normálne keď je ich oveľa menej, hlavne z rád tých mladších...dával som istý čas frázu "česť výnimkám" len nikto si ju nevšímal...
@holy.. neustale opakovane prejavovanie jedneho a toho isteho nazoru je SPAM.. nevytrhavaj moje slova z kontextu..
a vedz, ze tych bab je i tam vela normalnych..lenze ty zovseobecnis a nevsimas si potom tie vynimky..
mimochodom staci jedna vynimka co sa ti zapaci a moze to byt fajn.. ale ako sa jej chces zaapcit ty jej , ak nadavas jej kamaratkam.. ona to mozno vie, ale nic s tym nerpavi tak to toleruje, no ak ich zacnes urazat, tk si nemysli ze po tebe pojde..
a ak mi teraz napises ze taku nechces.. tak si najprv urci co vlastne chces a ci je to mozne.. a ked nie je, tak sa na to vykasli.. a tym padom mozes prestat i urazat tie baby..
a co sa nadavania tyka.. podla mna je nadavka i to, ak povies opovrhovacne babe, ze je hiphoperka.. a to uz nehovorim o inych vyrazoch
Z týchto moznosti som si nevybrala.... Fakt, nejako extrene pekny nemusi byt...Ked nema charizmu alebo ma niecim nezaujme tak to moze byt aj najvacsi krasavec na zemi. Co sa tyka slusnosti.. Ano mal by byt slusny, ale tak vseho s mirou ze ano. Ja potrebujem aj niekoho s kym je sranda nie niekoho pred ktorym si budem musiet davat pozor na to co poviem. S tym hip-hopom.. nic proti, ale s takym clovekom by som si proste nerozumela.. To su taky curaci no. Dalej uz je jedno co pocuva... Cielavedomy a rozhodny... no... kazdy mamenejake chyby a ked nebude cielavedomy tak nebude no. Stado vede vul.... asi tolko by som povedala k dalsej moznosti. Hej zmysel pre romantiku to ano ale taky trosku zvlastny
@johnysheek no myslela som tym to, ze dotycny clovek neustale v kazdej diskusii robi repsne to, co si TY podotkol..a dost to lezie na nervi viacerym userom
Nehorázne tupý výber možností, prepáčte prosím Určite by nemal viesť vzťah, rada sa štylizujem do roly dominantnej tyranky Nie, skrátka som za to, aby ma bral ako seberovnú nekonvenčnú bytosť so všetkým, čo k tomu patrí a basta. To ako hlavný bod. Potom asi päťdesiat ďalších, ktoré sa mi nechce rozpisovať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
potom sú to rôzne medziskupiny ako tie čo idú po prachoch a autách, tie ktoré chcú romantikov, tie šibnuté, ktoré majú rôzne smiešne požiadavky a atď...
v skratke mladé dievčatá túžia väčšinou po bláznivom pubertiakovy čo má nejaký štýl (pózer)...staršie chcú vyspelého, ktorý vie čo chce od života...
existujú aj kuriózne výchylky keď si pubertiačky myslia že čím viac toho vypijú a s čím viac chalanmi sa vyspia, tým viac sú múdrejšie tak chcú tých vyspelých a potom čo je asi najsmutnejšie keď chcú staršie pubertiakov so štýlom...
moje triedenie je čisto subjektívne(píšem pre tých čo chcú zareagovať ich výrokmi, ktoré ma "veľmi" zaujímajú)...
Má byť-
- nejakým spôsobom pekný, aby ma zaujal, či už bude mať príjemný hlas, milý úsmev, nevinný pohľad........... proste niečo
- slušný- jasné, musí byť. nech vie, že svokrovcov treba pozdraviť, používať samé vulgarizmy sa nemá a otvoriť žene dvere sa má
- och, hip hop. to nie, ten nech nepočúva.
- pop, rock, slaďáky- to je jedno, môj počúva punk
- cieľavedomý, rozhodný- no nech proste nie je ako ufňukané decko, čo sa ľutuje. ak chce živiť rodinu, keď budem tehotná a ak mi má byť seberovný, tak rozhodný a cieľavedomý musí byť
- ten, kto "vedie" vzťah- tuším to máme vyrovnané, ale necháva rozhodovať mňa dosť často, asi preto, aby neboli zbytočné roztržky
- kto má zmysel pre romantiku- to by bolo síce pekné, ale ak by bol ako romantický princ, v tom prípade by to bol asi len taký malý rojko, čo nežije v dnešnom svete. ale trocha romantiky nezaškodí
viem ze ta to "zaujima" no nemohol som to nenapisat
to je moj ideal naozaj
ale rozhodne tých pekných a normálnych je oveľa viac ako tých škaredých v mojom ponímaní...
žartuješ? veď na takú nemám a také sú vždy zadané...
chces peknu, dobru, milu, do kina i na sex.
nech je pekne z tvojho okolia a este neviem co..
laska nie je o tom klast si podmienky.. laska je o tom prijat to co pride a ako to pride..
a kym to nepochopis, pocet tych co ta nechcu, sa bude len a len zvysovat..
a nepomahaju tomu ani tvoje nazory a predsudky
ak zmenis svoj nazor a pohlad, je dost mozne, ze nejaka si povie.. ved to je v poho chalan.. ale kym im budes nadavat a vsetko, tak dovtedy ani necakaj...
priorita normalnej baby predsa nebude hudba chalana ktoreho chce....
a inak potom z kazdej moznosti by mal mat cosi az na tu "vedie" vztah
a urazkou je uz i to, ze vsetky baby delis do kategorii a nedavas priestor pre tie, ktore su fakt normalne..
a to znaci, ze podla 100dievcat povedzme, posudzujes tisice dalsich..
@32 pozri sa načo spomínať aj tie normálne keď je ich oveľa menej, hlavne z rád tých mladších...dával som istý čas frázu "česť výnimkám" len nikto si ju nevšímal...
a inak podla takejto ankety som uvazovala ked som mala tak 13
a vedz, ze tych bab je i tam vela normalnych..lenze ty zovseobecnis a nevsimas si potom tie vynimky..
mimochodom staci jedna vynimka co sa ti zapaci a moze to byt fajn.. ale ako sa jej chces zaapcit ty jej , ak nadavas jej kamaratkam.. ona to mozno vie, ale nic s tym nerpavi tak to toleruje, no ak ich zacnes urazat, tk si nemysli ze po tebe pojde..
a ak mi teraz napises ze taku nechces.. tak si najprv urci co vlastne chces a ci je to mozne.. a ked nie je, tak sa na to vykasli.. a tym padom mozes prestat i urazat tie baby..
a co sa nadavania tyka.. podla mna je nadavka i to, ak povies opovrhovacne babe, ze je hiphoperka.. a to uz nehovorim o inych vyrazoch
čo ja mám s nejakými kamarátkami baby ktorá sa mi akože má zapáčiť?
ja nemôžem napísať akú chcem lebo by to bol spam
heh to je možno pre teba nadávka...a určite by som hip-hoperke nepovedal hip-hoperka ale dal by som jej "krajšie" pomenovanie...
@46 @holy o tych chudacikoch by sme mohli viest dlhu debatu
ty nadrzana 15ka
och cmaq