ja mam 168cm takze nizsie uz ani nie su su,ale nie je ich vela..takze vyssie nez ja sa mi v zivote priplietli viac..a tak celkovo sa mi pacia vyssie vid foto v albume
niekedy sa mi pacili nizsie, ale dnes uz aj vyssie, dokonca aj vyssie ako som ja ...lebo mi pridu take vyrovnanejsie, kludnejsie, milsie a menej namyslene ako tie nizsie...samozrejme to neplati na 100%
@semhamforas sa nesmej, pre mňa je hlavné, čo má dievča v hlave a v srdci, neznášam tie oplašené/šialené fifleny, ja sa neobzerám po babách, nech sú aj modelky
@semhamforas si ma nepochopil - ja si vôbec nevšímam baby na ulici ani nikde, ani kebyže sú akékoľvek pekné, môže sa mi začať páčiť až, keď ju spoznám - jej povahu atď., dotiaľ je pre mňa duch
@kail91 ulica bol len príklad. Jednoducho vždy ťa zaujme viac tá žena čo je pekná a tým sa o ňu začneš zaujímať a potom zisťuješ je povahu. Ale možno to máš ty inak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
ale inak je mi to jedno
Je ich dosť podľa mňa, veď ja sama mám ledva 160 ,ale nie je to nič moc ti poviem.
a ty este vyrasties.. snad
No veď ako nenahnevala by som sa. ale tak dúfam.