chóbecht geissen nema ani zakladnu ukoncenu a aky sef to je
napr. niektorym luom tuto nepomozu ani tri tituly z medzigalaktickej fyziky na harvarde. stale to buu rovnaki ementi. niekto zas vystuduje verejnu spravu a bude pan
ale osobne si myslim ze teraz dost ide farmacia to je taky vdacny odbor.
Určite technika a ekonómia je na tom teraz najlepšie. Technikou som si istý preto, lebo ju študujem (konkrétne strojárenskú techniku) a viem, aký je v dnešnej dobe po technických odborníkoch obrovský dopyt.
Samozrejme od toho sa odvíjajú celkom slušné platy a náročnosť štúdia.
Ekonomika? Si robis prdel? Ekonomovia su zbytocna haved ktoru treba postrielat. Verim tomu ze spolocnost si coskoro uvedomi nepotrebnost ekonomov a ich nasledne velke skrty.
Podla toho kde. Napr. nemecko ma nedostatok asi 150k strojarov. tam ta zoberu bezproblemov bez nemciny so sedlackou anglictinou s minimalnym nastupnym platom 20e za hodinu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
jááj a ešte filozofia
moja škoda, že ma chémia nikdy nebavila ....
dala som ti siroky vyber urcite chod nieco z tohto studovat budes milionar
napr. niektorym luom tuto nepomozu ani tri tituly z medzigalaktickej fyziky na harvarde. stale to buu rovnaki ementi. niekto zas vystuduje verejnu spravu a bude pan
ale osobne si myslim ze teraz dost ide farmacia to je taky vdacny odbor.
Samozrejme od toho sa odvíjajú celkom slušné platy a náročnosť štúdia.