Ake najkrajsie vyznanie ste v zivote zazili od svojho priatela alebo chalana ktory s Vami chcel zacat chodit alebo ake vysnivane vyznanie lasky by ste chceli zazit od svojej polovicky...
poprosim hlavne nieco realne....nic v style rozpravkove
tak Di Capria k stastiu nepotrebujem stacilo by mozno par slov uplne jednoduche ziadne basnicky alebo dokonca piesne to nieje pre mna uplne pekne nadherne s citom od srdca a vazne povedane milujem ta uplne by mi to stacilo....
Inač viete čo som zistila? Že aj baby môžu celkom usmerniť cikanie, ale nebolo by to 100%-né a mali by ste očúrané prsty, ale môže sa to občas hodiť, no nie? Ale najprv to treba trénovať.
Mne by úplne stačilo, ak by dotyčný bol ochotný spraviť niečo aj napriek tomu, že by mu to bolo proti srsti. Veľký dôkaz lásky. Žiadne stupídne romantické grcky s ružou a serenády.
Tak ja na toto Di Capria nepotrebujem. Moje prvé vyznanie lásky som dostala najprv rpčkou-neverila som tomu čo mi napísal.Potom mi ale prišla smska od mojho terajšieho frajera, skorým som už asi 9 mesiacov. Uverila som a prvý pocit bol... waw, je to možné?
@26 ....ale taky darcek by bol celkom fajn, teda ako sranda pomimo inych darcekov, skor ako taka ceresnicka na torte.....ja by som jej bez problemov poslal kreditku v obalke so srdieckami, sak ved pin si nepytala tak co???
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Mne by úplne stačilo, ak by dotyčný bol ochotný spraviť niečo aj napriek tomu, že by mu to bolo proti srsti. Veľký dôkaz lásky. Žiadne stupídne romantické grcky s ružou a serenády.
a inak súhlasím s @5 @6
A toto vyznanie ma u mna cenu zlata.
Milujem h