@antifunebracka a? mám rada fantasy knihy a jeho knihy som čítala rada a rada si ich prečítam aj znovu a nejde o vek ide o to čo napísal a či to dielo prerazilo a úprimne mu závidím že to dokázal v takom veku
potom samozrejme vyššie spomenutý Coelho (ktorého knihy majú neuveriteľnú silu ma donútiť nad všetkým rozmýšlať) a King (ktorý zase dokáže vo mne vyvolať veľmi nepríjemný pocit, či sa náhodou niečo neschováva v mojej skrini
@nobile tak si prečítaj Meno ruže a možno ťa presvedčí, že je principiálne (to srdce a rozum, ktoré autor do diela vložil) na rovnakej hladine ako Sapkowského Veža bláznov
a u mňa v poslednej dobe často skloňujem meno Huxley, či Thomas či Aldous, ja neviem, zaujímavá generácia ľudí, Aldous Huxley píše príjemne, lebo si robí srdečné vtipky z Britov v Kontrapunkte, dobre to zvládol s víziou civilizácie a to sa mi páči... navyše cítim krvnú skupinu svoju, bol to vedec a jeho poznámky zakomponované v príbehoch sú znamenité, asi si prečítam všetko, celú Huxley´s family si prečítam rada
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Pretože úplne perfektne dokáže opísať chod narušenej psychiky
keď ho čítam, vždy vyhladnem
ináč je to Agatha Christie a Enid Blyton...
a J. K. Rowling samozrejme
potom samozrejme vyššie spomenutý Coelho (ktorého knihy majú neuveriteľnú silu ma donútiť nad všetkým rozmýšlať) a King (ktorý zase dokáže vo mne vyvolať veľmi nepríjemný pocit, či sa náhodou niečo neschováva v mojej skrini