a pekný inteligent je kde ? inak som šoknutý, že až 47% žien by bralo škaredého inteligenta ... ajstak ak ide o internetové vzťahy si vždy pýtate foto, takže to číslo je troška skreslené ne ?
@5 ja som to neskatulkovala preto, lebo si myslim ze len toto su dva existujuce typy chalanov a ine nie su, ja som len bola zvedava na reakciu ak si ludia maju vybrat z tychto dvoch moznosti
@20 necuduj sa ze si tolko ludi pyta fotku, cez internet je to predsa len rizik, ved nikdy nevies kto sedi na druhej strane obrazovky
ani jedného, radšej budem ešte pár rokov hľadať, a nájdem inteligentného a aspoň trochu pekného, lebo aspoň jeden na svete vždy bude, ako aby som mala žiť s niekým, koho by som nemala rada...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
ale nevadi mne by to bolo jedno len nech je normalny a nie rasista čiže paradny skinhead!
@20 necuduj sa ze si tolko ludi pyta fotku, cez internet je to predsa len rizik, ved nikdy nevies kto sedi na druhej strane obrazovky