Dávam prednosť realite, ale potrebujem do života partnera, ktorý am z času na čas prekvapí a poteší maličkosťou alebo aj veľkou vecou. Proste aby som pre neho stála za to a robil pre mňa všetko. Romantika do vzťahu patrí. Netreba to však preháňať.
niektorí hovoria, že to, čo sa mi páči, je romantické. ale žiaden chlap, ktorý si hovorí romantik, také veci nepraktizuje. ale viem o pár ľuďoch, ktorý rovnako ako ja opovrhujú ružovo-sviečkovou romantikou so západom slnka a radšej sa budú do východu slnka rozprávať a behať bosí po uliciach a tak podobne. a takých antiromantikov žerem
Akeho by som chcela? Myslim, že taký človek sa neda definovať. Aby bol ako ja a súčasne uplne rozdielny. Bláznivý, infantilný, ale i vážny. Vtipný, sám sebou, ale prirodzený. Aby bol mojim najlepším priateľom a oporou.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
sem-tam niečo také, čo ťa prinúti "skoro" k slzám
Akeho by som chcela? Myslim, že taký človek sa neda definovať. Aby bol ako ja a súčasne uplne rozdielny. Bláznivý, infantilný, ale i vážny. Vtipný, sám sebou, ale prirodzený. Aby bol mojim najlepším priateľom a oporou.