sv. Františka Saleského, pretože svojim slovom obrátil množstvo ľudí, dokázal prekonať hnev, ktorý ho často sužoval a preto lebo sa dokázal vzoprieť vlastne rodine aby sa mohol stať kňazom. Stal sa patrónom žurnalistov a novinárov. On je mojím birmovným patrónom
@leilla aspoň tam budem mať kopec známych a pokecám tam aj s tebou Nie všetci tí, čo majú radi svätých ľudí, alebo si ich vážia sú idiotmi. Pozri sa do zrkadla a zistíš, že debila nájdeš aj medzi ateistami
matka tereza... necudoval by som sa, ak by skoncila v pekle. nic proti nej, ale vo svojej nevedomosti a naivite casto spravila viac zloby ako uzitku. a vsetci pozname to prislovie o dobrych umysloch
@leilla tak prečo sa vyjadruješ takto? Prečo hádžeš svoje komentáre k témam ktoré sú ti ukradnuté? Prečo sa hádaš? Nie som drsňáčka, a dúfam že ani nebudem lebo je sprostosť drbať niekomu do hlavy, že keď verí je sprostý.
@bubinka77 Prečítala som si Tvoju debatu s Leillou a rada by som upozornila, že sa mi páči, ako píšeš, že nie je vhodné niekomu hovoriť, že keď verí, je sprostý. Úplne rovnako to platí však aj naopak a vôbec, vo vššetkých iných prípadoch - predovšetkým, ak dotyčného nepoznáš. Viem, že v @9 v pasáži "Pozri sa do zrkadla a zistíš, že debila nájdeš aj medzi ateistami" si narážala asi skôr na Leilla-ine vyjadrenie v prvom komentári k téme, v ktorom sa Ti pravdepodobne zdalo, že urazila niečo, v čo Ty veríš, ale použila si urážku a mierenú na jej OSOBU, nie ja jej KOMENTÁR. Rada by som sa Ťa však preto spýtala teraz ešte jednu vec.
Tvoj birmovný patrón bol očividne skvelý rečník a to je zaiste vhodným ideálom a Ty sa zrejme snažíš užívať slov s rovnakou silou a dobrou vôľou, s akou to robil on. Ale bol by nadšený ich použitím takýmto spôsobom?
ach, aby ste mali všetci dušičku na mieste... @1 som narážala skôr na fakt, že zakladateľ/ka témy je podľa mňa jeden a ten istý sfanatizovaný fejk, ktorý tu nenápadne šíri "vieru" nejakou "duchaplnou" poznámkou pomaly v každom fóre... že si z toho tretia osoba vyvodila nejakú urážku svojej osoby už nie je moja starosť.
sv.Gianna Beretta-Molla,vzor dobrej lekárky a obetovala svoj život preto,aby mohlo žiť jej dieťa...no a potom som raz dostala knihu o živote sv.Kateríny Sienskej a to sa mi tiež celkom pozdávalo
To, že je na 97,8% fejk, je jasné mnohým, ale však téma je to originálna, neopakujúca sa a interesantná, ak opomenieme teda skutočnosť zmienenú vyššie. Predstav si, aké by to pre onen fejk asi bolo - keby sa všetci vyjadrili seriózne . Ja byť fejkom a nevidieť vo svojej fejkerskej diskusii nijaký náznak pobavenia/osočenia/čohokoľvek zo strany reagujúcich, len pravé a nefalšované komentáre k téme, asi zoschnem ).
@leilla ) (Mám konšpiračnú otázku: Myslíš, že keď si niekto vytvorí fejk a niekto iný, kto s ním nemá nič spoločné, si ho začne verejne privlastňovať, sa pôvodný pravý majiteľ fejku naštve ?)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
váž slová, lebo pôjdeš do pekla.
vystačíš si na pokec zjavne aj sama, stačí ti len imaginárny človek, ktorému vložíš do huby slová, ktoré ani nepovedal
a nemám asi žiadneho
áno, mám svoju, a nevnucujem ti tu. neviem, čo ty riešiš, ale šak chápem, tiež ma to kedysi bavilo z toho vyrastieš, neboj sa, ty "drsňáčka"
*ti ju
ja sa hádam? ešte mi povedz nejaký vtip, ešte ešteeee
Tvoj birmovný patrón bol očividne skvelý rečník a to je zaiste vhodným ideálom a Ty sa zrejme snažíš užívať slov s rovnakou silou a dobrou vôľou, s akou to robil on. Ale bol by nadšený ich použitím takýmto spôsobom?
Sv. Faustina Kowalska - moja birmovná patrónka, Bl. Ján Pavol II., Sv. Rosa Venerini - úžasná svätica, veľa vecí máme spoločných...
ach, aby ste mali všetci dušičku na mieste... @1 som narážala skôr na fakt, že zakladateľ/ka témy je podľa mňa jeden a ten istý sfanatizovaný fejk, ktorý tu nenápadne šíri "vieru" nejakou "duchaplnou" poznámkou pomaly v každom fóre... že si z toho tretia osoba vyvodila nejakú urážku svojej osoby už nie je moja starosť.
To, že je na 97,8% fejk, je jasné mnohým, ale však téma je to originálna, neopakujúca sa a interesantná, ak opomenieme teda skutočnosť zmienenú vyššie. Predstav si, aké by to pre onen fejk asi bolo - keby sa všetci vyjadrili seriózne . Ja byť fejkom a nevidieť vo svojej fejkerskej diskusii nijaký náznak pobavenia/osočenia/čohokoľvek zo strany reagujúcich, len pravé a nefalšované komentáre k téme, asi zoschnem ).
prepáč, nechcela som uraziť tvoj fejk...
šak pohode, mňa fejky bavia... len mám občas takú znechutenú chvíľku
Počkaj, ktorý teraz ?
Nä tak to je iná . Platí zásada "dobrý fejk nikdy nie je zlý"? Čo ju spôsobuje ? Však je tak nádherné počasie ..
@33 predsa
samozrejme, nielenže by sa mohol naštvať, on sa musí, lebo inak by poprel svôj fejk-pôvod
druhy raz sem nedávaj takúto diskusiu .......
Birdz nie je portál, kde si uživatelia (česť vínimkam) vážia Boha- Stvoriteľa všetkého a všetkých....
Ježiša Krista dennodene pribíjajú na kríž a svojim konaním sa rútia do zatratenia ......
vedz, že raz príde deň a všetci oľutujú svoje konanie...........filip