ucitel bioly ..... je strasne nudny, pretoze stale opakuje to iste (tie iste vtipy, tie iste historky) a uraza ludi (hlavne slavnych a bohatych) + je to narcis... ani to poriadne neviem opisat ... jeho treba zazit ... prvy rok v skole som si povedal ze ok, moze byt, ale teraz ked na kazdej bio pocuvam to iste ...tak to nie
Nebudu mluvit v minulem case , ikdyz tu ucitelku jsem mela v prvaku z zaklady prirodnich věd, vazne ikdyz byla prisna a je do dnes vzdycky kdyz ji vidim na chodbe ve skole tak se na me usmiva a bavime se...Studenti maji pred ni velky respekt
učiteľku ktorá ma na zakladke učila fyziku......akože nevedela to tak nejako že extra dobre učiť ale bola riadne milá, vždy sa tak snažila a všetko prežívala, a keď sme jej kúpili kyticu aby nám prepáčila vydymenie triedy pred hodinou aby sme zdržali, lebo sme mali písať písomku......riadne bola z toho celý mesiac hotová
@66janica6 Aha. Tak fajn slovenšina mi nejde ale na ostatných som dobrí presvedč sa sama : 5.5=10, banbus je zviera, lietadlo vynašli neandrtálci, slovensko je ostrov. No čo však som vzorní žiačik.
neznasam ucitela co nas uci manazment, marketing a technologiu lebo tento tyzden kazdy den mame jeho hodiny a furt pisomka... okrem toho ked diktuje poznamky otvori si notebook, boh vie co tam robi a nadiktuje 3 slova, potom prestane, strati nit, diktuje ich zase az je v tom bordel...
neznasam rustinarku lebo furt na nas krici...
poslednou dobou mi lezie na nervy slovencinarka lebo nam hovori ze sme debili
a najvacsi kreten je novy administrator ktory zablokoval este aj usb porty na pc, takze ked aj robim nieco do skoly, nemozem si to ulozit na usbcko.. okrem toho od kedy tam je, nic nefunguje
Uz od tretieho na zakladnej na mne sedel takmer kazdy ucitel.. Menovat ich by bolo na dlho.. Ale spominam si na jednu picu, volala sa Mudra a tu som extra neznasal.. A na konci ked odchadzala tak sa tvarila ako samaritanka, lebo nam vsetkym dala 3bitky no proste pica
Jejda, to tu musime rozoberat? Urcite moja anglictinarka zo ZS. A aj moja druha anglictinarka zo ZS. To bolo HROZNE! A preco? Proste si na mna zasadli - nic viac a vobec nic menej.
hmmm čo ja viem..telcovikár..nejsom športový typ moc nemčinárka..proste preto že učí nemčinu a furt samé úlohy a gramatika a úplne rýchlo s nami ide a občas ju provokujem :p a este niektori by sa nasli ked maju jebnutu naladu
tých je ale v podstate mi vadí len jedna asi... taká stará piča, ktorá vyzerá ako týraná, ale opak je pravda. vyzerá to tak, že ma kvôli nej chcú zo školy vyjebať proste paranoja. mi tvrdila, že ma videla fajčiť a že mi dá poznámku(WTF?), akurát ja som moc nefajčíl. povedal som jej, že asi dioptrie potrebuje. ona že má dobrý zrak, ja som sa jej spýtal, že či bude taký dobrý aj po poškodení mozgu údermi tupým predmetom do hlavy. a na to čakala piča.
Tú, ktorá trepla "Jastraby na Slovensku predsa už dávno vyhynuli"
A potom jednu, čo nám rok v kuse na každej jednej hodine dávala do papŕč piesok zo Sahary a rozprávala nám o pôvode svojich dvoch prsteňoch na pravej ruke.
Učiteľa chémie..., pretože baviť sa nemiestne na úkor zosnulého žiaka z našej školy, ktorý sa utopil, je choré. Neznášal som taktiež jeho drsný sarkazmus, dúfam že zhnije.
Slovenčinárku na prvej základke, kvôli nej som odišla (3 mesiace predtým, než školu zrušili )..
Nemala šajnu, čo učí, piataci na poslednej dedinskej škole s totálnou anarchiou (fyzické útoky na vyučujúceho, ohadzovanie sa vysadenými dvermi, človek sa zašil na dve hodiny na wécku a nikto mu nič nepovedal, neúnosné obťažovanie dievčat..) vedeli zo slovenčiny podstatne viac než ona. +jej výchovné prednášky, počas ktorých žiaci viseli zo svietidiel.
Jednu učiteľku Matematiky ktora bohužiaľ skončila vo frite ako predavačka napojov a jedal.... ...to chuderka.. ale tak čo bY som sa nepodelila o zažitok... Raz nam meškala na hodinu.. no zo dobrých 10 minút.. chalani šli do zborovne a ona sa tam prechadzala hore dole. zavolali hu ona po takých 5 min. šla snimi pootm sa zas vratila až na konec prišla k nam do triedY.. sadla za stvol a sedela šeci sme vedeli že sa čosi stalo bo čumela od blba... kamoška prišla za nou že nevedela ulohu a ona si tam furt kukala učebnicu z matiky... po chvili zobrala mobil a volala asik Mužovy. Jej slova boli asi takeeto : No ahoj.. prosím ťa príd pre mna.... No tu som vškole.... Hej som v triede a nejake deti sa na mna pozeraju... Prid pre mna ja chcem isť do Sučian... MNne už s tohto šibe... ..
Sla sa liečiť.. či čoo .. a teraZ robí v obchode!...
tak najviac nenavidím svoju triednu ktora rozprava strašne pomaly a Odveci ... príklad?.... ,,Tak teraz by som neičo chcela povedať k tým minulým písomkam..... a ten výlet BY stal 20 euur...." .. toto mame fkuse porsto človek ani nezastihne kedY tu temu zmeni... Ale no tak zasmejeme sa ked hu nahravame! ... A nAjlepšie je na otm že nas učila tri dosť halvne predmetY a zo šetkých som bola trochu dosť tupa...
Dalej som nemala rada učiteľa torý nam vkuse nadaval... CHUj, Debil, SPorstý,... atd. raZ povedal že tY si čistý kkt!.. no mam doosť..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
lebo tých je málo
Plavkova.. to si budem dosmrti pametat...
Ju keby ste poznali ... ach jaj...
tie jej vlasy.. HP jazva na cele.... ta jej
debilna ruzova bunda bez rukavov....
Vtipná je však naša matikárka. Dakedy...
neznasam rustinarku lebo furt na nas krici...
poslednou dobou mi lezie na nervy slovencinarka lebo nam hovori ze sme debili
a najvacsi kreten je novy administrator ktory zablokoval este aj usb porty na pc, takze ked aj robim nieco do skoly, nemozem si to ulozit na usbcko.. okrem toho od kedy tam je, nic nefunguje
A potom bol problem s francustinarkou ktora mi dala dvojku zatial co spoluziakovi , ktory sa rozplackal polavila a dala jednotku.....
Som jej normalne povedal pic* sprosta a pohadal som sa s nou pred vsetkymi....
Neskor som zas nastval telocvikara ktoreho som nazval pedofilom..... ale on podla mna naozaj bol..... obchytkaval ziakov pri kazdej prilezitosti....
Potom boli este nejake potycky s niektorimi riaditelkami na istych skolach.... no neviem bol som mlady uz si vsetko nepamatam
A potom jednu, čo nám rok v kuse na každej jednej hodine dávala do papŕč piesok zo Sahary a rozprávala nám o pôvode svojich dvoch prsteňoch na pravej ruke.
Nemala šajnu, čo učí, piataci na poslednej dedinskej škole s totálnou anarchiou (fyzické útoky na vyučujúceho, ohadzovanie sa vysadenými dvermi, človek sa zašil na dve hodiny na wécku a nikto mu nič nepovedal, neúnosné obťažovanie dievčat..) vedeli zo slovenčiny podstatne viac než ona. +jej výchovné prednášky, počas ktorých žiaci viseli zo svietidiel.
Sla sa liečiť.. či čoo .. a teraZ robí v obchode!...
tak najviac nenavidím svoju triednu ktora rozprava strašne pomaly a Odveci ... príklad?.... ,,Tak teraz by som neičo chcela povedať k tým minulým písomkam..... a ten výlet BY stal 20 euur...." .. toto mame fkuse porsto človek ani nezastihne kedY tu temu zmeni... Ale no tak zasmejeme sa ked hu nahravame! ... A nAjlepšie je na otm že nas učila tri dosť halvne predmetY a zo šetkých som bola trochu dosť tupa...
Dalej som nemala rada učiteľa torý nam vkuse nadaval... CHUj, Debil, SPorstý,... atd. raZ povedal že tY si čistý kkt!.. no mam doosť..