ja som to mal sluzobne, proste katastrofa, dvihnes telefon tlacidlom a mozes hovorit tak najskor za 3 sekundy,co ti poviem super SW tam je a za tu cenu radsej hocico ine
@kosmiklove "na..." to sa neda vysvetlit tieto dve písmenká, ja to tak zvyknem hovoriť, keď sa niečo nepodarí, alebo je niečo inak ako má byť ale je to akoze takým vtipným tónom povedané..
@magick55 tak sa k par skrabancom na hliniku pridala "pavucina" na displeji.. Prekvapivo dotyk funguje aj rozbity, len sa cez to dost nafigu pozera a vymena v nokii cca 80 - 100 € ( lendotyk, displej je nastastie v poho, to by bolo asi dalsich 60 - 100€)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
alebo ešte nejaký lg je hnedý má ho môj spolužiak
@nietimekki je fajn ale strasne pomala, teraz mas uz aj lepsie mobily na vyber aj ked drahsie samozrejme
takto nejak to vyzerá..ale na živo krajšie
strašne ho lúbim
fakt nechci, taka pomala nebola ani 10 rocna nokia 3310 ako toto
ja som to mal sluzobne, proste katastrofa, dvihnes telefon tlacidlom a mozes hovorit tak najskor za 3 sekundy,co ti poviem super SW tam je a za tu cenu radsej hocico ine
a som spokojny....
a to nie je vtip, proste tak odpovedám na niektoré vety..
@nietimekki hej hej pomala je dost... :/ takze za tu cenu ja by som si urcite zobrala nejake htc radsej
cierny eloxovany hlinik.. ale po par skrabancoch uz presvita strieborna :/