Študentské časy sa skončili tak už nemám nárok na Go Yoxo paušál v Orange (17GB dát a nekonečné volania a SMS). Pozeral som aj Oragne aj Tmobile ale najviac sa mi pozdáva Radosť. Neobmedzené dáta, volania a sms za 20€. Je to podľa Vás veľa?
Platím asi 16€ za 20GB dát a tuším neobmedzené volania a sms. Čo nevyužijem, prenáša sa mi do ďalšieho mesiaca a nikdy to nevyužijem už mám cez 200GB a 16€ mi príde ako veľká pohoda, mám Kaktus.
mám kredit a nemám mobil ... vlastne ani sim kartu mala som kredit a minula som tak 15€ na 3 mesiace, väčšinou na dáta, mala som funfón smart a volania 100minut a 100smsiek ale to som nikdy neminula, takže som to dobíjala len kvoli dátam
18€ po novom, čo stále zvyšovali a zvyšovali, až z 15 to vystúpalo na 18€ mesačne. Som nespokojný, ale čo už, keď operátori zvyšujú, lebo sú vychcanci. A tiež mám Orange.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
miniem cca 3-4 eura mesacne
S kym preboha tolko telefonujete? S babkou, co nema internet?