@werushqaa ale tak trocha nevýhoda že je taká veľká... teraz podľa mňa zoženieš podobný telefon s podobnými funkciami a menšiu.. lebo tak tento telefón ma už vyše roka.. ale.. aj tak som s ním úplne spokojná..
@valkyrien Z takéhoto pohľadu som sa na to veru nepozeral... , chce to nejaký drevený zasklený rámik, do ktorého by sa táto pamätná retro Nokia mohla zarámovať
@dejvido mne sa zlomili tlačidlá v strede ale mi to vymenili..teraz už na ňom neni záruka, ale ten mobil prežil aj totálne premoknutie(dva dni síce nefungoval a všetko mi zmizlo z pamäťovky..) a teraz sa nejak moc rýchlo vybíja..ale funguje ten mobil nezničí nič
hmm moj SE w200 sa mi pokazil tak som skoncila s dalsim SE ale tentoraz w300 z blata do kaluže ja chcem nejaku nokiu poriadnu toto je parodia na mobil pomaly.....ale pokým funguje tak som spokojná relatívne
SE K810i je moja láska. Používam po novom J10i2 je to šikovný telefón a po včerajšku viem potvrdiť, že je otrasovzdorný... vypadol mi z idúceho auta a prežil to bez újmy.
K600 je Môj záložák, taký malý hoch, ako sa hovorí, nesmrteľný telefón, sprevádzajúci ma extrémnymi podmienkami... už sa mi podarilo ho nechať cez noc vymrznúť na -20˚C a po rozmrazení šiel ďalej, schytal priamu šupu z paintballky, drbol mi do potoka, spadol zo zábradlia na zem, no proste nešetrím ho a on to vydrží.
Mám aj T610 ako kus funkčného muzeálneho vybavenia. Môj prvý teflón s foťákom. Na svoju dobu na hony ušiel iným konkurenčným výrobkom, ale stál aj slušné tisíce.
Rarita je PLNE FUNKČNÝ Ericsson T28s. môj milovaný tenučký Ericsson, do ktorého som sa kedysi dávno zamiloval a neprešlo ma to, ani keď som zistil že stojí 25000 korún. Aj tak som si ho kúpil (ale vtedy už stál iba 20000 ) Taký imidžový vyklápací so slim batériou, no nezmar a čo bolo hlavné, vošiel sa pohodlne do napasovaných nohavíc
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
taká tehlička, ale milujem ju
ɐ nǝƪdǝ ƪǝƪ dısp1ɐʎ ɐ dnǝs soɯ ƪu ob1ıɐ1ɐ ʇɐʞ uʌıdıɯǝ ɐʞo dopɐdnǝ
som s ním spokojná
Nokia 3110 Classic
Nokia N-Gage
Nokia 3510i
Nokia 3310
íný už ani nechcem takže dúfam že sa nepokazí
nemám rada nokiu
a fotku nedám lebo sa zaň hanbím
sem tam trošku blbne ale to majú na svedomí tie pády
@14 iwka74 ale aj to je celkom fajn telefón, len problém všetkých mojich telefónov rozbitý displej..
Lenže teraz mi blbne.. musím s ním do opravy
a nemám s ním žiaden problém iba raz...keď som ho chcela zapnúť, tak sa zapol, vypol, zapol, vypol... xD
SE K810i je moja láska. Používam po novom J10i2 je to šikovný telefón a po včerajšku viem potvrdiť, že je otrasovzdorný... vypadol mi z idúceho auta a prežil to bez újmy.
K600 je Môj záložák, taký malý hoch, ako sa hovorí, nesmrteľný telefón, sprevádzajúci ma extrémnymi podmienkami... už sa mi podarilo ho nechať cez noc vymrznúť na -20˚C a po rozmrazení šiel ďalej, schytal priamu šupu z paintballky, drbol mi do potoka, spadol zo zábradlia na zem, no proste nešetrím ho a on to vydrží.
Mám aj T610 ako kus funkčného muzeálneho vybavenia. Môj prvý teflón s foťákom. Na svoju dobu na hony ušiel iným konkurenčným výrobkom, ale stál aj slušné tisíce.
Rarita je PLNE FUNKČNÝ Ericsson T28s. môj milovaný tenučký Ericsson, do ktorého som sa kedysi dávno zamiloval a neprešlo ma to, ani keď som zistil že stojí 25000 korún. Aj tak som si ho kúpil (ale vtedy už stál iba 20000 ) Taký imidžový vyklápací so slim batériou, no nezmar a čo bolo hlavné, vošiel sa pohodlne do napasovaných nohavíc
x9lTKS8PMP54AaNoImzCg&prev=/images%3Fq%3DEricsson%2BT28s%26um%3D1%26hl%3Dsk%26sa%3DN%26biw%3D1248%26bih%3D849%26tbs%3Disch:1&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=135&vpy=85&dur=423&hovh=133&hovw=180&tx=133&ty=77&oei x9lTKS8PMP54AaNoImzCg&esq=1&page=1&ndsp=30&ved=1t:429,r:0,s:0" target="_blank" rel="nofollow" title="Linka na stránku www.google.com">» www.google.com/imgres?imgurl=h...
hrubý je ani nie centimeter a v tej dobe to bol ultra slim mobil.
Ale i tak mám v pláne ho vymeniť za čosi novšie(samozrejme len od SE) xD