poza skolu sa samozrjme nechodiiii :d vsak??? ale nie ...vacisnou len tak sa vyhnut vsetkemu..a do mesta to je jedno kde...a mne sa na to nikdy neprislo lebo si pisem kazdu ospravedlnenku sam uz od druheho stupna na zs cize mam pokoj kedy chcem
bola som asi 3x v zivote (minuly rok), doma som to rodicom oznamila a aj ked neboli nadseni, tolerovali to. vymeskala som len par hodin, v skole na to neprisli, zohnala som si ospravedlnenky, takze vsetko v pohode...
za skolu ani tak nie skor mam vo zvyku s kamoskou sa zasit do satne (samozrejme ne do nasej)ked sa nam nechce ist na anglinu, na matiku a tak ... vedia o tom skoro vsetci spoluziaci a nikto to nikdy neriesil cize nas ani nebonzli a to co nie je zapisane ako keby sa nestalo heh musim si zaklopat D
haha,ale to sa nemá predsa! Ale pár krát som už bola a nik na to neprišiel šetko sa dá uhrať a ale raz sa stlao že sa nedalo bo nás videli sa flákať po meste tak sme sa tvárili že akože od doktora pomalým krokom a tka čo iné povieš?
hahaha mnoo selijakeee neekedy sa spravim ze mi je zle odidem zo skoli a idem pod most sprejowat Aaaaaa dosli mi na to skoro wzdy a cooo ja to mam aj taq u riti za skolu chodim pravidelne smiley: ale w skole je lepsie, je tam teplo ... vylozim nohy na lavicu, rozlozim desiatu, pustim si mp3... hmmm ftedy mi je tam celkom fajn ale inac nenavidim skolu... sami debili... jaaaj a potom ked dojem hadzem po uckach ohrizky... smiley: D smiley: ja wim ze som blbaaaaa ale bawi ma bit blba
no mne s kamaratom sa podarila taka vec ....mali sme mat zastupovanu hodinu nikto nechodil tak sme sa zdvihli a isli do mesta ...ked sme sa pod dvoch hodinach vratili sme zistili ,ze par sekund po tom ,co sme odisli dosla profka to cloveka potesi ....ale zachranila nas povest dobrych ziakov a triedna nam nedala neospravedlnene ....za to som dostal dve neosrpavedlnene od slahleho telocvikara len preto ze, na miesto na tribune, som sedel v satni....debil
Nikdy som nevidela dôvod na chodenie poza školu... A keby aj bol tak rodičov mám v istých ohľadoch tolerantných, ešte by mi aj ospravedlnenku napísali...
@16 Ako... tiež som niektorých vyučujúcich priam neznášala a tiež sme zvykli so spolužiakmi občas robiť blbosti, ale zase odtiaľ-potiaľ... Práve pre také decká ako si ty považujem ľudí čo sa dobrovoľne dajú na učiteľstvo a robia to s radosťou za mimoriadne odvážnych ľudí...
@sheena205 To je možné, ale tak... zákony... keby sa toho akýmkoľvek spôsobom pokúsili zbaviť, mali by z toho problém (aj keď možno menší než keď to majú doma
na ZS som blicovala len raz a neprišli na to ani ospravedlnenku nechceli a teraz na SS ked chodim do skoly len 3krát do týždňa sa neoplatí moc blicovať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
@16 Ako... tiež som niektorých vyučujúcich priam neznášala a tiež sme zvykli so spolužiakmi občas robiť blbosti, ale zase odtiaľ-potiaľ... Práve pre také decká ako si ty považujem ľudí čo sa dobrovoľne dajú na učiteľstvo a robia to s radosťou za mimoriadne odvážnych ľudí...
No, ale ja som sa uliala vážne len pár krát. Väčšinou oficiálne