No tak ako len začnem.
Mám kamarátku priatelim sa s ňou 2 a pol roka a to nie len b škole ked sme mali spolu sedieť tak sme sa radovali ako blázni a celý čas sme ohovarali druhých a smiali dá riešime všelijaké veci od ufo až po no viete čo a ked sedím
@hoperpohroma šak ale si uvedom že život nie je len hepyend, možno ich priatelstvo je prenho dôležitejšie ako risk že ho stratí ... ty si možno povieš šak čo, pride dalšia...ale o nto berie možno inak, má ju uprimne rád a nechce to pokaziť ak si nie je istý ...
@melancholik no sak ked preferujes friendzone tak tvoja volba
ja sa snazim zo vsetkeho vytazit to najlepsie a keby mi s dotycnym nevysiel vztah aj za predpokladu, ze by ma pritahoval, tak by nam asize nevyslo ani kamaratstvo
nikdy som nechapala tuto vyhovorku "nechcem pokazit nase kamaratstvo"
vzdy by som za tym videla nieco ine
@hoperpohroma maš proste určitu škalu ludi ktorí sa zlaknu a uzatvoria , zmenia sa po prekročeni určitej hranici ... a proste ludia dokažu mať rozne urovne vzťahov, a tak existuje aj priatelstvo medzi mužom a ženou aj ked poviem ti pravdu, je vysoka možnosť že minimalne jeden druheho bude priťahovať ... no a? to neznamena že po sebe maju skakať jak opice ... mne sa paťi 100 dievčat a nejdem po nich ... len preto že ma priťahuju ... a pre niekoho proste može ten vzťah kamaratsky znamenať dosť vela na to aby ho posral sprostým snaženim sa o niečo viac ked si nieje istý tým aspon na 50% ako zareaguje ten človek ...
to mi skor pride normalne podla mňa ... chapem že sa z toho snažiš vytrieskať maximum ale ak ti proste chalan a odbry kamarat povie nie tak už dalej j*beš nanho ? ty m to hasne?
@melancholik a ta nenapadlo ze mozno to bolo naopak? ze on chcel mna? ja som bola von zo zleho vztahu-nevztahu a on mi robil kamaratsku terapiu a zacala som na nom pozorovat, ze chce viac a povedala som si ze #yolo
neviem naco riesit hypoteticku situaciu, ze mozno sa stane to a to, ked budes zit v buducnosti, tak ti utecie pritomnost
@hoperpohroma ale to je jedno kto po kom vyštartoval
ide o to že ten chalan možno nevie 100%tne ako by zareagovala a pri otm si natolko vaťi čo maju medzi sebou že mu to za to nestoji ... lebo ono je sice pekne že si povieš že sa tym nič zmeniť nemusi ale ono sa zmeni ...
+ keby mam dobru kamaratku v dnešnej dobe ktora je čistlo len kamaratka tak si velmi dobre rozmyslim čo urobim ...
ale chapem že to vidiš inak ... ale proste #yolo znie tak akoby nezaležalo na ludoch ale na tebe ... a na tom aký iný človek opať pride ... ak si važiš čoveka važiš si aj to čo s ním máš to dava logiku
@hoperpohroma kamaratstvo je mnohokrat lepsie..dneska si pri pomysleni na kazdu babu s ktorou som daco mal/chcel mat poviem "boha, jake ja mam nenormalne stastie, ze sa to nepodarilo/nevydrzalo...ved vztah by bol uplne hrozny", no na druhej strane mi niektore z nich velmi chybaju ako kamaratky, no vzhladom na okolnosti sa s nimi kamaratit nemozem...keby som s nimi nic neriesil, tak je vsetko uplne dokonale.
@leilla naozaj ? ... triezvy pohlad praveže na ludske pocity a predvídavosť z teba robia detinského rozprávkara ?
za to že mi záleží na človeku a vzťahu ktorý s nim mam viac ako na mojich potrebách a pudoch ? ak mi na niekom záleží záleží mi viac na ňom a na tom čo medzi sebou máme ako na predstave že bude len môj a budem s ním mať sex, za rizika že to tak vôbec byť nemusí ...podla mňa je detinské srať na to
@leilla načo ti je triezvy pohlad, ked radis niekomu mladsiemu? načo niekomu radit ako by som to spravil ja, ked pre neho to nebude aj tak fungovať? len preto že ja si to tak predstavujem? podla mna si tym kazdy musí prejsť sám..
Prosim ta uz ma tu netaguj, ja tu nikomu neradim a ani nemam zaujem bavit sa s dietatom. Urcite su tu ini, co maju zaujem konverzovat na tuto temu, tak sa im povenuj.
Ja som reagovala na nieco ine a na niekoho ineho.
Cau
musiš ju ožrať, naložiť do taxíka zabudnuť si u nej mobil kde budeš mať v konceptoch smsku ako ju velmi lubiš, niekde na ploche aby ju videla a potom ked ti ten mobil vráti ju nahodou odošleš...a je to tam !
Tak to by si mal zistiť aj sám podľa toho, ako sa správa k tebe a ako k iným rovesníkom, ako reaguje na rôzne tvoje otázky, situácie spojené s tebou. Možno ťa len považuje za veľmi dobrého kamaráta, ktovie...
Ale asi áno, páčiš sa jej.
Skús ju pobozkať, a uvidíš.
Označ ma, keď chceš, aby som si ten príspevok aj všimla. Síce, ja si všimnem aj bez toho niekedy
To, že je k tebe milšia je fajn, ale nemusí to znamenať možno to, čo si myslíš. Ale aj môže. Čo keby sa jej priamo spýtaš? Ak je úprimná, dozvieš sa všetko, čo potrebuješ vedieť.
To sa naučíš.
@mickeymouse010 noo a ja dá bojím toho že ju stratiť ako kamarátku, no ale risk je zisk a neviem ako by na to zareagovala. Čo je výhoda že ostatných chlapcov neznáša a viem že s nikým chodiť nechce. Skúsim dá jej spýtať dnes alebo až ked dá začne škola.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
aj moj frajko bol moj kamarat a teraz je moj kamarat s ktorym spim a je to ovela lepsie ako predtym
ja sa snazim zo vsetkeho vytazit to najlepsie a keby mi s dotycnym nevysiel vztah aj za predpokladu, ze by ma pritahoval, tak by nam asize nevyslo ani kamaratstvo
nikdy som nechapala tuto vyhovorku "nechcem pokazit nase kamaratstvo"
vzdy by som za tym videla nieco ine
to mi skor pride normalne podla mňa ... chapem že sa z toho snažiš vytrieskať maximum ale ak ti proste chalan a odbry kamarat povie nie tak už dalej j*beš nanho ? ty m to hasne?
neviem naco riesit hypoteticku situaciu, ze mozno sa stane to a to, ked budes zit v buducnosti, tak ti utecie pritomnost
ide o to že ten chalan možno nevie 100%tne ako by zareagovala a pri otm si natolko vaťi čo maju medzi sebou že mu to za to nestoji ... lebo ono je sice pekne že si povieš že sa tym nič zmeniť nemusi ale ono sa zmeni ...
+ keby mam dobru kamaratku v dnešnej dobe ktora je čistlo len kamaratka tak si velmi dobre rozmyslim čo urobim ...
ale chapem že to vidiš inak ... ale proste #yolo znie tak akoby nezaležalo na ludoch ale na tebe ... a na tom aký iný človek opať pride ... ak si važiš čoveka važiš si aj to čo s ním máš to dava logiku
ale tak je to vec pohladu, no.
Proste detinske rozpravocky
No ved moze, ale melancholik je uz starsi pan, trochu triezveho pohladu by neuskodilo
za to že mi záleží na človeku a vzťahu ktorý s nim mam viac ako na mojich potrebách a pudoch ? ak mi na niekom záleží záleží mi viac na ňom a na tom čo medzi sebou máme ako na predstave že bude len môj a budem s ním mať sex, za rizika že to tak vôbec byť nemusí ...podla mňa je detinské srať na to
Nepochopol si ma, nevadi
Prosim ta uz ma tu netaguj, ja tu nikomu neradim a ani nemam zaujem bavit sa s dietatom. Urcite su tu ini, co maju zaujem konverzovat na tuto temu, tak sa im povenuj.
Ja som reagovala na nieco ine a na niekoho ineho.
Cau
Ty ten triezvy pohlad praveze nemas, to je zaklad nepochopenia, co som povedala.
Ale neurazaj sa prosim za to, neni to mojim cielom.
Ale asi áno, páčiš sa jej.
Skús ju pobozkať, a uvidíš.
Ty idiot vypadni, michal pôjdeme tam
Veľmi sa tvári zaujato.
a neviem sa bozkavat. :happy:
To, že je k tebe milšia je fajn, ale nemusí to znamenať možno to, čo si myslíš. Ale aj môže. Čo keby sa jej priamo spýtaš? Ak je úprimná, dozvieš sa všetko, čo potrebuješ vedieť.
To sa naučíš.