Ja viem, určite si pomyslíte, že je to blbá otázka ale ja vážne neviem... Vždy keď si myslím, že som zaľúbená to tak nieje... O pár dní ma to prejde a potom si už nespomeniem ani na toho dotyčného...
Myslis na neho kazdu minutu? Pristihla si sa niekedy, ze na neho myslis a pritom sa nevedomky usmievas? Predstavujes si jeho bozky? Dufas pred spanim ze sa ti bude s nim snivat? Modlis sa aby si len preboha nikoho nenasiel? Ziarlis na dievcata v jeho okoli? Snazis sa nenapadne sa upravit vzdy ked ho zbadas? Ak si si odpovedala ano na tieto otazky tak si zamilovana... Pozoruj sa, clovek ked je zamilovany je uplne iny, cudny ako keby z inej planety... Spytaj sa kamaratok co si o tom myslia...oni ti najlepsie povedia ...Ver mi ze ak by si bola zamilovana a nevsimnes si to sama tak kamaratky si to vsimnu ...papa
ale tak naprikad ja robim vacsinu tych veci pri viacerych ludoch, to som asi promiskuitna. no ae odpovedat ti neviem moja, to keby som vedela tak som davno v nebi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov