Nesúhlasím s @8. Mám kamaráta, čo sa zamiloval do svojej spolužiačky. Povedal jej to, ale ona ho odmietla. On sa však nevzdal. Trávil s ňou veľa času mimo školy, zbližovali sa. Po dvoch mesiacoch nabral odvahu a spýtal sa jej to znova. Tentoraz už súhlasila. Sama tento priebeh nechápem, no tento kamarát mi ukázal, že bojovať sa oplatí vždy.
no ... ja mam pritela .. vkuse sa hadame co je smutne .. a aj ked ma ce nechat stale o neho bojujem a ukazujem mu ako ho milujem a co setko pre mna znamena .. aj ked to nevidi, ale raz si to uvedomi .. tazee.. bojovat treba vzdy a nikdy sa nevzdavat
hlavne nebojujte o cloveka, ktory Nelubi VAs a ktory si vasu lasku nezasluzi!....nemrhajte casom a svoju lasku si nechajte pre niekoho,kto vam ju dvojnasobne vrati ...ja to chapem, v 18tke, je to vacsinou tak, ze sme zamilovany do niekoho,kto do nas nie........ale ked sa vratim spatne 10 rokov do zadu, uz by som nebojovala o cloveka,ktory si nezasluzi moju lasku.....ale clvoek na to pride az skusenostou
@happiness11 To je velmi dobry priklad ... na tvojom mieste by som to skusila takto, ale ked to nevyjde ani po tych 2 mesiacoch a nic sa nezmeni tak by som to uz radsej neskusala a isla dalej svojim zivotom aj ked by to malo byt tazke.
Ale ja vidim, ze ten chlapec už nemá záujem. Mal, ale už nemá. Vždy sme si veľmi dobre rozumeli a niečo nás k sebe spájalo, ale už sa to zmenilo. Oplatí sa o niečo ešte snažiť?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
vzdaním sa niečoho čo pomôže tomu vzťahu...
Ale ja vidim, ze ten chlapec už nemá záujem. Mal, ale už nemá. Vždy sme si veľmi dobre rozumeli a niečo nás k sebe spájalo, ale už sa to zmenilo. Oplatí sa o niečo ešte snažiť?