Ako, je to tragédia, to je jasné. Ale prečo riešiť práve túto tragédiu? Pri jednom nálete Spojených štátov počas útokov na Irak mohol v priemere zahynúť rovnaký počet ľudí (celkovo a kontinuálne vyše milióna). Pri bombardovaní Juhoslávia jednotkami NATO dva roky predtým zahynul obdobný počet ľudí. A to hovorím len o období +- 2-5 rokov, kde sme samozrejme mohli vidieť bombardovanie Blízkeho východu v plnom prúde. Nechápem prečo sa toľko zameriavať na jednu tragédiu - a prečo skôr, keby bola tá možnosť, neochrániť napríklad milión Irackých životov. To by som si vybral ja.
Neviem ako... lebo by mi nikto neveril. A potom keby k tomu došlo, tak by som sa asi stal iba podozrivým. Ako som tom vedel... všetko ostatné bla bla a tak. Mal som vtedy 13, takže neviem. Ale verím ,že by sme žili v lepšom svete keby sa to vtedy nestalo.
Hodila by som sa o zem, revala a trucovala a bola by som odutá. Vtedy adekvátne k môjmu veku. Určite by to zabralo, teroristi by mi kúpili kinderko a slúbili, že zajtra pôjdeme do Dráčika, kúpiť mi barbinu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
akože ako by som zabránil, to že zabil Busha, na vine sú náboženstva apod...to sú také pičoviny veľké ako Brno...