som mila, pritazliva,nenarocna, citliva, vysoka, stihla, dlhonoha, plnoperova, modrooka, prsnata blondinka, ktora caka uz len na teba. mam doma plny kosicek cerstvo narodenych maciatok, o ktore sa nema kto starat, pretoze im umrela mamicka, a tak potrebujem nejakeho kocurika do partie, ktory by mi pomohol zutulnit im domov a zahrnut ich pocitom rodicovskej lasky. ak si rovnako mily, pritazlivy, kratkovlasy, blondavy, financne zabezpeceny a vonavy chalanko, ozvi sa mi a ja ti ukazem, ze zivot je aj o inom ako o povrchnych hodnotach.
ako v jednom vtipe: som pekna, nezadana, zabezpecena, mam ferrari, mam rada deti, som inteligentna, 2 vysoke skoly. co hladam? nic len sa chvalim
a teraz vazne: Ahoj, som studentka gymnazia, mam 16r., milujem jazyky a matematiku. Chcela by som pokecat o comkolvek s niekym inteligentnym, s ktorym sa da bavit aj cez net a neodpisuje jednoslovne odpovede ( @husky za to by som ta niekedy zabila ) ak by si chcel vediet viac, tak kludne napis, popripade si pozri profil dakujem
Som protivne konfliktný typ, čo musí mať vždy pravdu ..Nie som pekná, vysoká ani blond ale som sympatická povrchná racionalistka, ktorá absolútne netuší čo hľadá, pretože sa to stále mení..city najavo nedávam,..iba po 4 pivách..
Depresívny cholericko-flegmatický poslucháč metalu,mizantrop,odľud,samotár , gymnaziálna kreatúra v ľudskej koži s dlhou bradou a so sklonmi k ustavičnému ironizovaniu a obľubou teoretizovať nad zdanlivo nesúviciacimi vecami.
"Ahojte kočky, som 12 ročný chalan, mám prvotné, tzv. živé, fúzy a viem nimi srandovne strihať! S dievkami nemám príliš skúsenosti, teda...mal som, ale ...no, proste v škôlke som sa zaliečal a aj potom este na ZŠ najprv, ale neskôr som sa začal hanbiť a aj sa mi trochu hnusili. Teraz som však už väčší a viem, že svet potrebuje aby som mal ženu a deti, lebo netreba vyhynut, ze? ALebo ak mozem slovnu hracku - vyhynutiu sa treba vyhnut. Tak ako môžete vidieť, som veselej povahy, som 173 centimetrov vysoky a čo sa osobnej hygieny týka, takmer nezávadný. Študujem sociológiu na Karlovej univerzite v Brne. Zo záľub práca v záhradke, dobrá kniha, krížovky, šport skôr tak pasívne. Papa, teším sa na stretnutie."
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Ale samozrejme, že to iba v prípade, keby som sa tam prihlásil zo srandy. =D
na záchode číta Nietzscheho a Zen.
asexuálna.
dôvernosti zásadne zapisuje na papieriky, ktoré stráca.
rada cestuje vlakom.
Znacka: Ked ma poskrabkas, zapradiem
a teraz vazne: Ahoj, som studentka gymnazia, mam 16r., milujem jazyky a matematiku. Chcela by som pokecat o comkolvek s niekym inteligentnym, s ktorym sa da bavit aj cez net a neodpisuje jednoslovne odpovede ( @husky za to by som ta niekedy zabila ) ak by si chcel vediet viac, tak kludne napis, popripade si pozri profil dakujem
prvý normálny
...ináč, nechápte to ako zoznamku:d
ani kráľ Byzantskej ríše
Nie som ani dnešná futbalová stár
a na krku nenosím fest dokonalú tvár.
Srdce ale na aorte nepichnuté mám,
to je asi dôvod, prečo už nechcem byt sám.
môže byť?
a keď mi je nahovno, tak chodím po špičkách do kolieska a stále dokola recitujem tie isté básne už dlhé roky.
a predovšetkým netuším, čo hľadám.
@grietusha tak toto sa mi velmi pacilo !!!
Ak nie si ničím zaujímavý, tak ani nepíš..
Som potápajúca sa ľoď.
Stožiar zlomený, nestojí.
Ak máš odvahu, tak poď,
najlepšie v námornom ústroji.
Z dna ma dostaň naspäť hore,
na šíre, pokojné modré more
z pľúc mi vysaj slanú vodu
a budem tvoj, kašlem na slobodu.
"Ahojte kočky, som 12 ročný chalan, mám prvotné, tzv. živé, fúzy a viem nimi srandovne strihať! S dievkami nemám príliš skúsenosti, teda...mal som, ale ...no, proste v škôlke som sa zaliečal a aj potom este na ZŠ najprv, ale neskôr som sa začal hanbiť a aj sa mi trochu hnusili. Teraz som však už väčší a viem, že svet potrebuje aby som mal ženu a deti, lebo netreba vyhynut, ze? ALebo ak mozem slovnu hracku - vyhynutiu sa treba vyhnut. Tak ako môžete vidieť, som veselej povahy, som 173 centimetrov vysoky a čo sa osobnej hygieny týka, takmer nezávadný. Študujem sociológiu na Karlovej univerzite v Brne. Zo záľub práca v záhradke, dobrá kniha, krížovky, šport skôr tak pasívne. Papa, teším sa na stretnutie."