čo čaká celý život na ženu. Ženu, ktorá mu je najlepšia kamarádka, ale sama si o nom myslí že je gay, nakoľko nikdy nevidela (okrem seba) v jeho blískosti ženu. (áno nedopína jej to že ona je tá žena). Tento chlap sa ale nijak neprejavuje. a Nejaví záujem
Ved jej prejav nieco, kup jej nieco aby si aspon trochu domyslela, ze nie je kamaradka. Pouzi nejaky nie velmi kamaratsky dotyk, pripadne bud s nou viac ako z kamosmi a hlavne sa neobzeraj po inych. A ako by som nazval, neviem to neni podstatne.
cely zivot? to kolko ma rokov? 89 ? ci myslis cely zivot adolescenta, ktory toho uz neskutocne zazil .... na strednej skole ... ked ona nevidi v jeho blizkosti inu zenu a on jej nedava najavo zaujem o nu, tak nech sa necuduje, ze ona si mysli ze je gay... takze dotycny ma nejaku mentalnu poruchu asi
no ten chlapec je v prvom rade beznádejný prípad...mať niekoho pred očami, nevyužiť šancu a o niečo sa nepokúsiť? na čo čaká? kým bude neskoro a niekto ho predbehne? tomu dievčaťu asi ťažko dopne, kým jej svoj záujem nedá aspoň trochu najavo...inak aj som sa chcela opýtať či je to z nejakého filmu...nie síce v tom ktorého ukážku si sem hodil, ale podobnú zápletku som už niekde videla
A keby jej to dal najavo tým, že bude voči nej pozorný, prekvapí ju s niečím, čo má rada atď... Ona si tiež z prsta nevycucá, že je chce a má ju rád. Ako ten chalan vie, že ho považuje za gaya? Nikdy jej to nechcel vyhovoriť? Ak nie tak sa netreba čudovať, že si to myslí aj ďalej.
neexistuje len jeden pravy/prava tych pravych je v zivote vzdy viacero ... ak si to ty a vies, ze ju chces, tak ok, ale mne to skor pride ako nevyrovnanie sa s vlastnou homosex orientaciou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
možno Baltazár
potom budeš bučať do vankúša aký si bol pitchman, že si sa ani raz neodvážil o prvý krok...
navrhujem ti, poslať za ňou nejakeho kamoša a nech jej on vyzvoní akože si do nej paf a chceš s ňou zdielať život, keď už sa ty hanbíš, no
dúfajme, že aj jej to konečne dôjde, že ste si súdení
ale inak, pokial ten chlap je taky tupy, ked si nedokaze vsimnut, ze si o nom mysli, ze je gay, tak nech si caka, caka...