ked ku mne pride ci chcem s nim chodit poviem rovno ze nie,kruto do oci /ako ja pred nejakym casom spoluziakovi/....ak aj napriek tomu neda pokoj,urobit nieco co ho/ju odradi...kopnut /len pre slnejsich jedincov/,oplut,urobit proste nieco zle
Asi by som povedala že nemám záujem Ale napríklad sa mi stalo že jeden chalan ma otravuje doteraz (už 3 roky)! A nič nepomáha...už som skúsila snáď všetko Ale on mi stále vypisuje SMSky.. "Nechceš so mnou chodiť??" ach....
Ak je strašne otravný a dáva to dosť najavo (všimlo si to aj okolie) tak mu rovno poviem nech mi dá pokoj, že ho nechcem, nepáči sa mi, nie je môj typ a nech na mňa zabudne..a maximálne ignorujem jeho podnety, pozdravy a pohľady..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
(Dobre, to druhé by mi nikto nezožral, ale predsa len je to kruto hypotetická situácia.)
a ked nepomôže tak krespapulu bude určite účinné
Uz som aj povedal par krat nasledovne...
"Prepac si fajn, ale neprechovavam k tebe ziadne sympatie. Na kavu spolu mozme zajst, ale viac necakaj"...
Mozno sa to nezda, ale je to podla mna v celkovom dosledku lepsie, ako natrepat niekomu bludy, ako napriklad...
"Si uplne uzasna (nasleduje minimalne stovka dalsich superlativov) ale zasluzis si niekoho lepsieho"...
Take nieco asi horsie musi zniest
A niektore si o tu kavu aj tak zavolaju
on: ktorym ides smerom??
ona: opacnym
No hej To mi radila kamoška
Odstreliť
alebo z Priatelov som sa naucil hovorit, ze zajtra odlietam do Jemenu