@flegma1triedy podľa mňa toto riešia len tí, čo majú na to dôvod. A teda, keď sa pozerám na tvoj nick, i tým to bude, aj zomňa sa stal flegmoš ku vzťahom a chvala bohu to funguje. Kľudný nerozpačitý vzťah
@flegma1triedy tak áno, zle som to poňal. Flegmatik ku možnosti, že by sa to mohlo stať, lebo je tam dôvera. A kto neverí, nech nelezie do vzťahu, lebo potom vzniká žiarlivosť... =D
@flegma1triedy ešte mi to nedá, tak doplním myšlienku Tiež som bol žiarlivý, mal som 17 rokov, ako pozerám na zakladateľku topicu (má 16 rokov). Tak mi je to jasné, prečo je žiarlivá. V rozmedzí pubertálneho veku, čiže dospievania je žiarlivosť percentuálne viac obsiahnutá, ako po veku 20+. Teda ja aspoň nepoznám ľudí, čo by mali problémy tohto kalibru Po 1.-2. vzťahu je to už také zarytejšie ako pri tých prvých láskach, čo sa budujú zvyčajne pri poháriku, či prvej láske, čo je len o sexe, trochu láske a potom bum, ďaľšia láska, lebo ten / tá nebola vhodná a tá pravá...
moja žiarlivosť je taká, že nič nepoviem len som zdutá asi najhorší druh ....tichý zabijak ...a celkovo by som ju popísala asi ako strach zo straty niekoho na kom nám záleží
nadávky, veľa veľa za sebou v 5minútovom slede bez prestávky, nervy, chuť na rozchod, nervy, nadávky... depka, komplexy, končí to tak, že chcem byť sama a nenávidím všetko čo sa hýbe, ale nedrží ma to dlho
v istej dávke je to normálne, keď sa niekto bojí že stratí toho druhého....ale hneď ako sa začne niečo zakazovať/prikazovať, znamená to pre mňa "ruky aj nohy od neho preč"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
a, máš niekoho tak rád že sa bojíš že ho strácaš ak sa zabáva s inými ľuďmi
b, si hysterická/ý človek ktorý potrebuje niekoho vlastniť
*anjelský úsmev*
alebo keď proste nenávidíš ženy, s ktorými tvoj chlap trávi čas