Ja som asi naozaj nejaká vadná, lebo aké mám ja "šťastie" na chalanov... Dnes sa mi stalá taká divná vec. Kamarát ma volal von, k nemu na chatu. Šla som, veď to bol moj dobrý kamarát a takto sme chodili veľakrát. Vraj tam prídu ešte jeho kamoši a tak,
fuha...ja ani neviem,ako by som zareagovala ,asi by som bola zmätená a by som mu vynadala a isla co najrychlejsie dakam prec od neho.
a potom by to asi riesil moj priatel.
asi teda moc nepochopil,ked si mu povedala,ze to nie je tvoj typ. nebol opity?
az taketo nieco sa mi nikdy nestalo.
raz ked bol moj najlepsi kamos opity ma pri objati chytil za riť a to som mu vynadala a on sa potom hanbil, ale toto musi byt velmi neprijemne
@emilywolf Chlapec nie je asi az taky dobry kamarat ako sa tvari. Jednoznacne by v mojich ociach po tejto udalosti klesol, uz by som ho nebrala ako dobreho kamarata ale ako dalsieho z radu dotieravych uchylakov. Este ta aj pekne oklamal.
jeden tazko povie, ked nezazije. najprv by som sa urcite snazila mierumilovne. neviem, ci by som potom kricala, snazila sa ho zbit (aj ked co si budeme klamat, proti chlapom moc sancu nemam) alebo ci by ma na mieste jeblo. netusim.
@pijemzelenycaj Ja priateľa nemám, takže to vlastne ani nemá kto riešiť. A či bol opitý, neviem, ale skôr nie ako áno, lebo kým sme tam boli, tak nepil nič a či si dal predtým ako sme šli sa asi nikdy nedozviem. @luc.ka Ja som mu to vysvetľovala naozaj veľakrát a potom mi povedal, že okej, chápe to. A dnes hento. A už nie sme kamaráti. Všetky kontakty prerušené. @nikkaaa Nie, to nie je ten. To bol iný. @semhamforas Nie, nedoniesol ani špekačky.... Mohla som sa aspoň najesť keď už nič iné. @soltino Tak asi bol zúfalý, ale nechápem, prečo by toto robil, keby sa mu rysoval pekný vzťah. @hoperpohroma Ja som sa fakt snažila byť milá, ale ked sa na mna pozrel tým jeho chlípnym pohľadom, veru som sa ho aj bála a doslova som ho nespoznávala. Takýto ešte nikdy nebol. Som rada, že som mu ušla, lebo neviem, čo by bolo keby nie..
@4 Hah.. ja keď som bol mladší (asi tak 13-14 rokov) som bol bohužiaľ tiež riadny úchylák... no čo už puberta so mnou vtedy strašne nabijala ... a pri objatí som prakticky chytil za zadok každú kamarátku ale žiadna na mňa nekričala zato
Ale ako keď si na to teraz všetko spomínam tak ani na mňa žiadna nemusela kričať za všetky tie uchylnosti sa teraz už sám hanbím.. som vtedy bol jak dajaky totálny zúfalec No čo už decké časy...
Ale je mi divné že tvoj kamarát ak je vekovo na tom asi jak ty (čiže 19 rokov) a ešte robí také zúfale ťahy Však to jak pubertiak
@kittan tak akoze mne to dost vadilo,kedze to je naj kamos , ktory je mi ako brat a vzdy som ho vnimala ako dalsieho surodenca a keby mi brat osahaval prdel,tak mi to pride dost divne a som zadana, tak proste sa to nerobi !!!
@james144@kittan Má 23 rokov, čerstvý bakalár na právnickej fakulte UMB... Ale správal sa ako posledný zúfalec.... @themichall Tomu kur, priťahujem úplných uchylakov asi. @antifunebracka Nikdy v živote som ho nebalila
Najhorší je fakt asi ten vek. Keby bol v mojom veku/o niečo mladší, tak by sa to dalo pochopiť... Ale v 23 rokoch?
ale fakt nvm...asi by som sa aj bála, keby som tam s niim sama a takto na mňa vyletii.......pokúsila by som sa újsť..len ja by som asi ďaleko neušla a určo by ma dostal
oh! stop! už sa do toho moc vžiivam!
@mayben on sa za mnou nejako moc nehnal teda, asi pochopil, že si to dojebkal fest... mám pas, už som sa cez to preniesla, kontakty sú prerušené, tak už sa len modliť nech ho nikde nikdy nestretnem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
a potom by to asi riesil moj priatel.
asi teda moc nepochopil,ked si mu povedala,ze to nie je tvoj typ. nebol opity?
az taketo nieco sa mi nikdy nestalo.
raz ked bol moj najlepsi kamos opity ma pri objati chytil za riť a to som mu vynadala a on sa potom hanbil, ale toto musi byt velmi neprijemne
to nepochopis, to je chlapologika
ale ako nezavidim ti, uz sa asi nebudete velmi kamosit
preboha dievca
a ty asi nevies coj e to zneuzita zena...
A určite ani špekačky nedoniesol.....
@luc.ka Ja som mu to vysvetľovala naozaj veľakrát a potom mi povedal, že okej, chápe to. A dnes hento. A už nie sme kamaráti. Všetky kontakty prerušené.
@nikkaaa Nie, to nie je ten. To bol iný.
@semhamforas Nie, nedoniesol ani špekačky.... Mohla som sa aspoň najesť keď už nič iné.
@soltino Tak asi bol zúfalý, ale nechápem, prečo by toto robil, keby sa mu rysoval pekný vzťah.
@hoperpohroma Ja som sa fakt snažila byť milá, ale ked sa na mna pozrel tým jeho chlípnym pohľadom, veru som sa ho aj bála a doslova som ho nespoznávala. Takýto ešte nikdy nebol. Som rada, že som mu ušla, lebo neviem, čo by bolo keby nie..
ta co riesis
Ale ako keď si na to teraz všetko spomínam tak ani na mňa žiadna nemusela kričať za všetky tie uchylnosti sa teraz už sám hanbím.. som vtedy bol jak dajaky totálny zúfalec No čo už decké časy...
Ale je mi divné že tvoj kamarát ak je vekovo na tom asi jak ty (čiže 19 rokov) a ešte robí také zúfale ťahy Však to jak pubertiak
To je fakt smola
@themichall Tomu kur, priťahujem úplných uchylakov asi.
@antifunebracka Nikdy v živote som ho nebalila
Najhorší je fakt asi ten vek. Keby bol v mojom veku/o niečo mladší, tak by sa to dalo pochopiť... Ale v 23 rokoch?
ale fakt nvm...asi by som sa aj bála, keby som tam s niim sama a takto na mňa vyletii.......pokúsila by som sa újsť..len ja by som asi ďaleko neušla a určo by ma dostal
oh! stop! už sa do toho moc vžiivam!