je normalne pocitovat urcite -sympatie- voci cloveku, s ktorym sme kedysi travili vela casu, srdiecko moze znamenat ze sa jej len proste paci fotka, alebo ze ho ma rada len tak
Asi som veľmi precitlivená alebo čo, možno žiarlivá trošku ja neviem ale teraz som sa tak pristihla ... keď baba s ktorou spával a nebola to jeho priateľka mu teraz srdiečkuje fotky ... brr zloba do mňa ide
No asi bol dôvod prečo chodí s tebou a nie s nou.. A ju mal iba ako kamošku... Ale keď mu nepíše alebo inak nevynucuje stretko a je to len fakt lajk na foto tak do by sa dalo ešte ako tak rozchodit... Horsie by bolo kebyže sa tajne stretávajú a ty o tom nevieš a vola a píše mu.. Však mu povedz ze ti to vadí...ako tiež by mi to dvakrát nebolo príjemné
Pokial ich dava na fb, kde to je ina forma lajku tak je to trosku take... mozno nevhodne pokial je zadany a ona to vie Ale pokial je to na instagrame, kde to je vlastne len lajk tak to je chill.. Vlastne wtf naco nad tym uvazujes, si s nim ty a nie ludia co mu lajkuju fotky
Bez prehnaných emócií by som sa s ním porozprávala, ako to vníma. Predsa len ona by srdiečkovala fotky jemu, nie on jej, nepríde mi to ako dôvod, prečo by som mala len tak bez vzájomného partnerského rozhovoru "vyšilovať", žiarliť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Vrana k vrane ...