ja keď som bola raz opitá tiež som bola veľmi pravdovravná..za to že niekto hovorí rôzne veci keď je opitý netreba človeka odsudzovať..odsudzovať treba za to, že niekto pije (notoricky) aj keď terza som si nasrala do huby že?
@Ooooo len ja som to myslela tak inak, ja odsudzujem tých notorikov čo sú nadrbaní každý piatok a sobotu...ja nevravím že som dáka svätá alebo čo ale tak je rozdiel keď sa človek opije 2-krát v živote a keď je opitý každý týždeň...
pice naco piješ ked to nevieš ? tak sa spije namol a čo ..keby ju tma nekdo pretahola spravil decko to by som resil ale taketo picoviny a prečo nas tým vlasne zatažuješ ?
moja spolužiačka spomínala na to s úsmevom ešte sama to vykecla triede aa to vtedy raz sla so spoluziackami na diskoteku a tak sa spila, ze skoncila v krikoch, z lavicky padala, vypichla si trosku oko, kazdemu vravela, ze ho lubi a este nevime co no ked nam to hovorili v triede taks me sa smiali ze koneec
Este som nestretol babu ktora by nebola aspon raz v zivote ozrata a ktora tvrdi ze nie tak bud klame alebo nieje celkom cista.Aj takato skusenost sa do zivota zide pokial nieje pravidlom.
myslim ze deti by pit nemali ale ked sa uz stane tak co uz...opiti ludia robia blbosti, kazdy kto si obcas vypije uz nieco urcite vyviedol a na take veci sa casom aj tak zabudne.
islo by najskor o to kolkykrat sa to stalo..ak uz tretikrat po sebe alebo ta, tak by som jej povedala volaco, napr. minimalne to ze sa mi to nepaci ked nad sebou niekto straca kontrolu az v takej miere
keby to bolo prvykart no co uz stane sa,netreba dramatizovat zbytocne zas
som velmi empaticka..nieco take sa moze stat hocikomu...a ked by som videla ze takto opita place a hovori o svojich rpoblemoch tak by som jej triezvej ponukla pomoc(aj ked len vyrozpravat sa) niekedy pomoze aj malo..netreba ludi hned odsudzovat...
tak to neviem keby sme boli spolu asi by sme boli napite obe a asi by som ani nevnimala o com trepe. a keby nie a nemala by som ju rada tak by som ju poohovarala! ale asi aj tak by som to niekomu povedala...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
ale inak k veci..je síce tupaňaa, ale je to jej vec
ohovárať ju pred ostatnými je fakt pecka riešenie
Ak sa jej to stalo len raz tak by ste sa na tom mali len zasmiať a viac to neriešiť..
keby to bolo prvykart no co uz stane sa,netreba dramatizovat zbytocne zas