mám len brata.... neviem, či by som horšie brala to, že či brat alebo priateľ je gay
záleží od vážnosti vzťahu... napr nikomu by som neliezla do vážneho vzťahu, ani potencionálnej sestre... ale ak má niekto, koho by som aj ľúbila len taký nevážny vzťah, tak by som možno zabojovala... ak niekto má vážny vzťah kde je jasné, že tí dvaja sa milujú, tak ruky preč... vy ste sa isto nemilovali, teda on teba isto nie
@sandy114 vieš, je to také na zváženie...bývala som s ním 3 roky,a myslím...že by si k sebe človeka s kt. byť nechce..nenasťahoval...mužská logika je vždy na zarazenie....
@harper 3 roky? buď máš nižší vek uvedený alebo si s ním bývala od 16tich... jasné, 3 roky to už je vážny vzťah, v takom prípade by som sestru zaškrtila
ona by prebrala mne, ja jej, a všetci štyria by sme sa zložili od smiechu, lebo také kombinácie sú nemožné pretože ja a sestra sme presné opaky a podľa toho máme aj frajerov takže vlastne nemožná situácia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
záleží od vážnosti vzťahu... napr nikomu by som neliezla do vážneho vzťahu, ani potencionálnej sestre... ale ak má niekto, koho by som aj ľúbila len taký nevážny vzťah, tak by som možno zabojovala... ak niekto má vážny vzťah kde je jasné, že tí dvaja sa milujú, tak ruky preč... vy ste sa isto nemilovali, teda on teba isto nie
» necyklopedia.wikia.com/wiki/čaja...
» necyklopedia.wikia.com/wiki/šrác...
Alebo sestra?