Ako by ste sa zachovali keby vam partner/ka zaklamal do oci. ak ste sa dozvedeli, ze to s vami chcel skoncit a zacat si s inou... pokojne vam to vyhovorí a vy by ste mu/jej uverili a odpustili, začali odznova a potom sa dozvedeli ze vas oklamal ale nechce
ako, už ani prvýkrát by som mu neverila a ukončila to ďalej v predstavovaní si, nejdem..nemusí sa dozvedieť, že vieš o jeho klamstvách..skrátka ho nerieš a daj mu pá pá..
nwm,asi by mi to značne naštrbilo dôveru k nej,a skôr by som to ukončil ako stále rozmýšlať pri každej jej vete či mi opäť neklame.. naštastie takéto veci nemusím riešiť
kedze sa mi stalo presne to iste, poviem ti co som spravila ja.. natahovala som ho chvilu a nechala ho dusit sa v tom ze to chcem "asi" skoncit.
silno ma presviacal ze to este ma zmysel a ze my patrime k sebe a ze bezo mna nemoze zit.. po hodinke ci dvoch dusenia som mu okopirovala (kedze ja som v londyne a on na slovensku) chat co daval s tou babou kde jej tvrdil ze to tak nie je a ze on chce vlastne ju a nie mna.
napisala mu nech sa pojebe, zavrela notas a sla na peknu prechadzku a pohar vina s kamoskou. a bolo mi strasne dobre a odkedy som to spravila je mi konecne dobre a nerevem kazdy vecer do vankusa.
ja neviem klamat ani obecne nie to este do oci, takze by mi to bolo prd platne a este aj vysoko pochybujem ze by som nasla lepsieho aj keby som mikroskopom hladala
Kopol frajerku do zadku A prečo by sa mala dozvedieť skade to mám poviem že som ju videl s iným i keď to nieje pravda (dal by som jej ochutnať vlastnej medicínky).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
silno ma presviacal ze to este ma zmysel a ze my patrime k sebe a ze bezo mna nemoze zit.. po hodinke ci dvoch dusenia som mu okopirovala (kedze ja som v londyne a on na slovensku) chat co daval s tou babou kde jej tvrdil ze to tak nie je a ze on chce vlastne ju a nie mna.
napisala mu nech sa pojebe, zavrela notas a sla na peknu prechadzku a pohar vina s kamoskou. a bolo mi strasne dobre a odkedy som to spravila je mi konecne dobre a nerevem kazdy vecer do vankusa.
odporucam.
a inak @9
proste kebyze clovek vie ze ten druhy mu do oci klame tak o com je rec? v ramci slapania si po sebe udrzovat vztah s nejakym bulom? no fäj.