Ako by ste sa zachovali keby ste sa po nejakom čase dozvedeli, že osoba ktorej ste celý čas od vášho zoznámenia dôverovali vám celý ten čas klamala? Ako znášate klamstvo? Dokážete ho odpustiť?
surovo by som takú osobu poslala do piče.
nenávidím klamárov. a keby som zistila, že ma niekto dlhodobo klame v dôležitej veci tak dôvera a náš vzťah by boli fuč.
radšej nech mlčí, keď mi niečo nechce povedať, ako by mi mal klamať.
mam taku spolužiačku vždy sa tvarila že je moja naj kamoška, hovorili sme si všetko ,a pri tom čo som nikdy nikomu nepovedala iba jej, a to dosť, hovorila ostatným ...
Už jej nehovorim nič, povedala som jej že už jej nikdy, nikdy nebudem veriť ako som veerila a už vobec nie hovoriť veci ktore by som si najradšej nechala sama pre seba.
Keď som vonku a je tam ona, vydržím v jej blizkosti maximalne 10 minut a idem domov alebo preč niekam kde nie je ona .... Mám k nej odpor
Nedokazem to odpustit ale na druhej strane ked sa mi niekto vytrvalo pcha do sukromia, osobne otazky napriek tomu ze som vzdy rezervovana k nemu, tak mu zaklamem a berem to ako zasluzenu pomstu k jeho ignoracii mojej osobnosti. Nebudem ako panicka vraviet ze ,,nechcem o tom hovorit" navyse pri takych ludoch vidno ze tak ci tak by klebetili a je uplne jedno co poviem...
ide o to, ohľadom čoho by bolo to klamstvo, aký bol stimul na to, aby mi klamal a kto by to bol.
minimálne by som dala šancu tomu človeku, aby mi to vysvetlil.
a potom by som sa rozhodla podľa môjho cítenia.
@hergot a tu dalsi príklad... Chalan ktorého nechala baba, je z nej sklamaný.... Tak a do mna je každá baba skoro a tak moc že sa až hambí sa nmna len pozrieť pozrem na nu ona uplne zamilované oči a hned odvráti zrak a to každá... A aj tu som uspesny a tento tu sa zas sklamal a nevysli mu plany a teraz mi bude závidieť a ked v mojich forach uvidi a vyciti tu uspesnosť tak hned samozrejme začne nadávať lebo má komplexy...
Juuuj ty si ma teraz zničil. Čo bolo to bolo ja idem ďalej a nezaujíma ma to. Anooo ako si uhádol, závidím Ti. Lebo sa tu opisuješ ako nejaký poloboh no stále sú to LEN slová. Nikde žiaden text, song spev žiadna fotka a žiadny svedok... Proste to čo tu píšeš mi pripomína reakcie užívateľa @kto (tým to ho chcem pozdraviť ) ktorý to aspoň robí vtipne.. Aaa pošleš mi tvoju fotku? Dá si ťa na stenuna budeš mojím dokonalým a naivným vzorom.
záležalo by od situácie ... kto, ako dlho, prečo a hlavne či by to olutovala ta osoba a tak dalej ... ale každopádne zrejme nie ak si to predstavím po svojom ...
záleží kto je tá osoba, z akého dôvodu boli klamstvá, čo ďalej.. odpustiť sa dá veľa, zabudnúť len čiastočne. dá sa to premôcť časom, keď by zmizla už aj pochybnosť, keď by ten človek dokázal že mu môžem opäť veriť. ale to by musel teda sakra stáť za to
ja som odpustila takú lož, že až sama nechápem prečo ale tak dotyčnej osobe je to zjavne jedno a ojebáva dalej ale na tej osobe mi nezáleží, len som zvedavá prečo?... prečo tak fatáône lži?... ale asi sa pravdu nikdy nedozviem
@inversi to si ma teraz urazil keď tohto chudáčika nazývaš mojou konkurenciou. Okerem toho že u tohto pána absentuje akákoľvek známka originality, tak je faktom i to, že tento pán sa tu len na niekoho hrá zakiaľ ja som taký borec v skutočnosti
neznášam klamstvá ... zbytočné komplikovanie života ... ja som úprimná a to vyžadujem aj od ostatných ... dokážem odpustiť, ak sa to nestáva často a taktiež to záleží od mnohých okolností , vážnosti situácie ....
podľa toho, o aké klamstvá by išlo. ak by išlo len o nejaké "prilepšovanie sa" alebo zatajovanie informácií, by mi to až tak nevadilo.. hlavne závisí na úmysloch druhej strany, ak klame zákerne tak to neodpúšťam
najprv dam nepriamo najavo, ze mi ta osoba klame a viem o tom, ak to pokracuje, tak si zacnem robit srandy, ze takym vymyslom neverim, a ked to pokracuej dalej, jednoducho sa opytam, preco mi klame...dam este druhu sancu, a ak ma sklame, tak dovi....nemam trpezlivost na notorickych klamarov...ak niekto ta klamal od zaciatku, bude klamat dalej, a nielen teba, takze sa tej osoby zbav a ulavi sa ti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
nenávidím klamárov. a keby som zistila, že ma niekto dlhodobo klame v dôležitej veci tak dôvera a náš vzťah by boli fuč.
radšej nech mlčí, keď mi niečo nechce povedať, ako by mi mal klamať.
Už jej nehovorim nič, povedala som jej že už jej nikdy, nikdy nebudem veriť ako som veerila a už vobec nie hovoriť veci ktore by som si najradšej nechala sama pre seba.
Keď som vonku a je tam ona, vydržím v jej blizkosti maximalne 10 minut a idem domov alebo preč niekam kde nie je ona .... Mám k nej odpor
aj sa tak stalo nedávno
minimálne by som dala šancu tomu človeku, aby mi to vysvetlil.
a potom by som sa rozhodla podľa môjho cítenia.
ak by mi to niekto urobil tak ho pošlem do piče
v každom prípade udržať si prvenstvo nie je tak ľahké ako ho nadobudnúť takže vždy v strehu.
...ale to len tak
klamstvo nenávidím.