Zaujímalo by ma ako by ste si zariadili svoj život, za predpokladu, že ste ukončili vzdelanie a chcete sa osamostatniť. Dokázali by ste aspoň premýšľať nad nebezpečnou prácou (ropná plošina, légia a podobne), v prípade že vás doma nič neviaže a nechcete s
tak po skončeni študia som od matky odišiel, založil firmu, začiatkom noveho roka kupujem byt takže som spokojny. Ale nie, určite by som neuvažoval nad tym ist niekam na ropne plošiny makať. O tom život nieje, chcem mať super žensku, založiť si peknu rodinku a byť šťastny
@soreljulien kazdy vidi len zarobok ale nic co je za tym, skus si pozriet par vypovedi ludi co tam boli, kolky usli a aj dvovody. Aj na slovensku sa mozes mat dobre pokial vies ako na to, mas stastie samozrejme ale rodinu a vies si to zariadit. keby este napises nejaky sezonny zber do talianska napriklad, tak to este budis ale tie priklady co si dal niesu zrovna najlepsie a konkretne si pozry tie plosiny co vsetko musis absolvovat ked tam chces ist a kolko tam ludi umrie. Legia je fakt len pre silne povahy a hlavne nezabudaj ze to ak chces legalne musi ti to schvalit prezident, inak je to vlastizrada, ono to este aj v dnesnej dobe existuje to slovo, pretoze ides do inej armady ako slovenskej a budes bojovat za iny stat, kedze mi co sme zazili ZVS a sme v zalohe u nas by to bolo jasne, neviem ako by sa to bralo ked ty si nebol na ZVS a neprisal si vernost SR.
@niktozaujimavy nehovorím že sa mám zle, ale rád by som zažil niečo netradičné, určite by ma nezaujímala monotónna práca na margo nejakého zberu - kde nie je nijaká možnosť nejak postupovať v skúsenostiach, čo sa týka ropnej plošiny je to dávno môj sen hlavne na mori, aj keď ešte pár rokov budem mať čas na prehodnocovanie vzhľadom na to že z recesie študujem, armáda ma láka možno ešte viac, páči sa mi myšlienka byť užičným pre ľudí v tejto sfére, hlavne čo sa týka pôsobenia v afrike tie veci, ktoré si opísal si uvedomujem ale aj napriek všetkým úskaliam rozmýšľam o netradičnej a nebezpečnej práci, mám rád adrenalín a drinu, ktorá je ohodnotená :happy:
jj ale neviem či chcem ísť pracovať na ropnú plošinu... ale napr. sprievodcovať dagde njaké nemestké prírodovské sprievodcovstvá v fasa krajinách by bolo fest fajn.
ale pred nastupom na vš som sa chcela pohrávať s myšlienkou že pôjdem zachraňovať do turecka korytnačky, ale túžba študírovať bola väčšia ale tak zasa, korytnačky nie sú až tak život berúce...ale i taq!!
Ropná plošina ma láka... ale asi ťažko by som tam pracovala. Nie, mám veľa plánov a žiadne nie sú také nebezpečné. (Ale aj tak všetci raz zomrieme a nevieme kedy a ako, teda ako sa dá posudzovať miera nebezpečia? )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
ale nemyslím, vzhľadom na moju povahu..
ale pred nastupom na vš som sa chcela pohrávať s myšlienkou že pôjdem zachraňovať do turecka korytnačky, ale túžba študírovať bola väčšia ale tak zasa, korytnačky nie sú až tak život berúce...ale i taq!!
a k otázke...neviem či by som to zvládol ale predstaviť si to viem