nesla by som do vztahu s muzom, ktory je z ineho mesta a ani by som nesla na skolu v inom meste. chcem pokojny zivot, ziadne presuvanie sa a neustale premyslanie, ako vsetko zosuladit. mam narocne studium a potrebujem sa na to sustredit.
samozrejme závisí veľa od vzdialenosti všetkých miest a od frekvencie dochádzania a toho ako dlho je vaša prítomnosť v jednotlivých mestách vyžadovaná.
to dost zalezi od toho ako su tie miesta rozmiestnene a tak, Mirusa zapoj rozum! tak ja by som si otvorila mapu a skumala no nie proste podla moznosti. v nejakom z tych styroch miest
No ja poznam par, co obaja su z mesta A a obaja studuju, ale len jeden studuje v inom meste a stretavaju sa tak po troch mesiacoch alebo tak. Ale potom su spolu vkuse. Co ja ti viem. Niekedy aj za kratsie.
ale napr. ja mám mesto A a mesto C a zároveň mesto B a mesto D relatívne blízko, zatiaľ čo A a B aj C a D sú dosť ďaleko, čo by šlo poriešiť relatívne v pohode, len iné problémy to brzdia.
@acvd43xa7w zazila som to, fungovali sme taktocca. 10mesiacov, ja som byvala v mT, studovala v PO, on byval v DK a pracoval v BA....este aj ta vzdialenost, ze BA-PO.....vidavali sme sa cca. kazde 3 tyzdne, ked siel domov z BA, tak siel cez nas.....prezili sme aj tuto fazu a len nas to posilnilo.... fungujeme nadalej uz dlheee roky, ale uz spolu obaja v jednej domacnosti
mam to tak a je to uplne v pohode. ked ludia chcu da sa vsetko. striedame sa v tom kto ku komu dojde ale obaja mame vlastny byt ccize to nikdy nie je problem.a v konecnom dosledku smespolu este castejsie ako niektore pary co su z ronakho mesta
Kamarátka bývala v meste A (úplný východ Slovenska), študovala v meste B (stred Slovenska) a kamarát žije a študuje v meste C (západ Slovenska). On občas cez víkend išiel za ňou do mesta B, v lete na týždeň - dva do mesta A a celoročne sa ona občas objavila v meste C. Asi denne si volávali a písali a momentálne už spolu žijú ako manželia. Ľahké to asi nebolo, ale myslím, že im to stálo za to
bývam v dedine A, študujem v meste B, môj priateľ býva v meste C a pracuje v meste D. Stretávame sa v meste B alebo D ( sú vzdialené 150 km) ale keďže sa o týždeň sťahujem do mesta C a aj pracovať budem v meste C už to našťastie nemusím riešiť... Doteraz sme sa stretávali 1 víkend do mesiaca...
@36@37 Takéto niečo by som riešila tak, že by sme sa stretávali buď v A, B, C alebo D, podľa toho, kde to bude najvýhodnejšie. A určite sa to dá, ak chcete, máte predsa na výber 4 miesta
zaléží či sa vobec chcete stretavať a ak ano tak nie je problem kde .... a kedy? vtedy ked mate obaja čas.... a podla mna v tom nie je najmenší problém kedže aj sama som to tak mala a v pohodičke
fúú tak teraz som vďačná, že bývam v meste A a študujem v meste B a frajer býva v meste B a študuje v meste B
netuším aké náročné sú Vaše školy, závisí aj od toho ako ďaleko sú mestá A,B,C,D od seba, či sa viac oplatí stretávať niekde na pol ceste alebo čo.... no každopádne držím palce
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
stačí mi, že bývam v meste A. študujem v meste B a chlap žije v meste C
toto by som už nezvládala
@acvd43xa7w
odpoveď je, stretávali by sme sa u nej alebo u mňa počas voľného času nás oboch...
@lowinqa máš 13 rokov
Študujem v meste B
Priateľ býva v meste C Študoval v meste C
a prestúpil študovať do mesta B
Som vyriešila
a tiež ma dosť zaujíma ako to budem riešiť
lebo teraz si to neviem ani predstaviť a mám pocit, že už na seba nebudeme mať vôbec žiaden čas
ale nestalo to zato(po nejakom case ked sa clovek pozrie na to s odstupom)
takze ries to tak, ze sa rozidte, kaslite nato, a ked spolu mate byt, skor ci neskor k sebe cestu najdete
ale určite sa to dá, keď chceš
inak skusal som to, nefungovalo to, preco? lebo nebola dostatocna vola z oboch stran, ked bude, stretnete sa aj na druhej strane svete v meste Ž
ale tak zalezi to na dohode oboch polovičiek.
netuším aké náročné sú Vaše školy, závisí aj od toho ako ďaleko sú mestá A,B,C,D od seba, či sa viac oplatí stretávať niekde na pol ceste alebo čo.... no každopádne držím palce