@Lenush413 ked ti ich surovo ze ukradol a vies 100% ze je to on tak mu to povedz ze je to hajzel .. a ked napr v takom pripade ze sa pilo a ty si to musela zatiahnut tak rposte clovek dakedy zabuda ... pripomen mu to alebo kasli nato ... nemam rad ludi ktori chcu vsetky peniaze do centa spet ... sak ked sa pije tak sa poziva
normálne choď do ňho surovo do hlavy- ty špina, hajzel smeti, kde mám penáze? ak nemá pri sebe- zajtra mi ich dones inak mi budeš museť dať svoje slipy!!!!
Zacalo to tak ze mi ukradol 20 korun. - zistil som to, hlboko sa mi ospravedlnil a vratil mi ich.
Potom mi ukradol accound na b.nete -aj to som zistil ale uz o cosi neskor, nevratil mi ho lebo ho dal niekomu inemu a hlboko sa mi ospravedlnil strasne ho to mrzelo
Potom mi ukradol acc na rapidshare a predal ho spoluziakovi.... asi po mesiaci som zistil ze to spravil on lebo z cvaknito mi prisiel e mail toho, kto moj acc pouziva a po mesnom patrani som zistil ze ta osoba je spoluziak toho kamarata... - nepriznal to
Za dobrotu na zebrotu ,,,, uz nikdy zo seba nenecham robit takeho vola .... a nikomu to neradim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
pozve ma na niečo
,,Nevracaj mi tie 2 €, kúp mi cigarety a nikomu sa nič nestane."
Potom mi ukradol accound na b.nete -aj to som zistil ale uz o cosi neskor, nevratil mi ho lebo ho dal niekomu inemu a hlboko sa mi ospravedlnil strasne ho to mrzelo
Potom mi ukradol acc na rapidshare a predal ho spoluziakovi.... asi po mesiaci som zistil ze to spravil on lebo z cvaknito mi prisiel e mail toho, kto moj acc pouziva a po mesnom patrani som zistil ze ta osoba je spoluziak toho kamarata... - nepriznal to
Za dobrotu na zebrotu ,,,, uz nikdy zo seba nenecham robit takeho vola .... a nikomu to neradim