Bola by som zrejme zaskocena a tak by som z fleku nevedela co povedat, ale zrejme by som to otocila na srandu a nerobila z toho vedu... ovsem, ak by som si to dovtedy nevsimla ako vravi @35 ak by som o tom uz davnejsie tusila nebola by som sokovana a urcite by som reagovala uvolnenejsie... mozno by som ju aj po prdeli tlapla... z kamaratstva.
dobre dajme tomu že by mi to povedal najlepší kamarát ... hodil by som s ním vážny rozhovor a vysvetlil mu ako sa veci majú ... že som hetero a on homo ... že sú isté hranice ktoré su už dané ... buď by to pochopil a akceptoval, alebo by som bol žial nútený nejako pozmeniť stav a situáciu našu keby to začalo zachádzať do nepríjemných extrémov ...
nvm...nebola by som v nejakom šoku...a takých ľudí beriem normálne..takže by mi to bolo fuk...
ale asi by má celkom potešilo, keby mi niektorý z mojich naj kamarátov zahlásil, ze je gay (vzdy som chcela kamaráta gaya)
typicki obmedzeni ludia maju jednu zvlastnu vlastnost a to mysliet si, ze kazdy homosexualne orientovany clovek rovnakeho pohlavia ich automaticky vnima ako sexualny objekt a najradsej by na nich okamzite skocil
sa zobudte, tak ako vam sa nepaci kazdy jeden vas kamarat/kamaratka a clovek opacneho pohlavia, nebolo by to tak ani keby sa vam pacilo rovnake pohlavie
nenavidim to hlavne u chlapov, ti si myslia ze kazdy gay ich automaticky chce pojebat len preto ze je to gay, pritom mu je ten dotycny s najvacsou pravdepodobnostou uplne ukradnuty
tak ak to bol kamarat dlho, tak asi po mne "nebažil", pravdepodobne hadam,
by som mu poprial good luck a nic extra by to nemenilo, aj ked nemam velmi rad zzenstilych chlapov, lebo maju tendenciu byt rozmaznani/afektovani, ale poznam aj gayov co by som to na nich normalne nespoznal ...
lenze nemam dobre skusenosti s gaymi, dost ma otravovali v gay bare ked som bol s partiou,
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
A mám dobrý radar, neprekvapovalo by ma to nijako najskôr
a nvm ako by som mala reagovať asi,každého vec.
nuž, ešte som žiadnu takú nestretla, takže neviem, záležalo by samozrejme na okolnostiach
ale asi by má celkom potešilo, keby mi niektorý z mojich naj kamarátov zahlásil, ze je gay (vzdy som chcela kamaráta gaya)
sa zobudte, tak ako vam sa nepaci kazdy jeden vas kamarat/kamaratka a clovek opacneho pohlavia, nebolo by to tak ani keby sa vam pacilo rovnake pohlavie
nenavidim to hlavne u chlapov, ti si myslia ze kazdy gay ich automaticky chce pojebat len preto ze je to gay, pritom mu je ten dotycny s najvacsou pravdepodobnostou uplne ukradnuty
by som mu poprial good luck a nic extra by to nemenilo, aj ked nemam velmi rad zzenstilych chlapov, lebo maju tendenciu byt rozmaznani/afektovani, ale poznam aj gayov co by som to na nich normalne nespoznal ...
lenze nemam dobre skusenosti s gaymi, dost ma otravovali v gay bare ked som bol s partiou,