Idete na navstevu ku kamaratke a jej priatelovi, s ktorymi ste uz velmi dlho neboli a moc sa na to stretnutie tesite vsetci (oboch velmi dobre poznate, zazili ste si co to spolu a velmi dobre si rozumiete). Je cosi po 2 hodine v noci pozerate film este a
@cryingwords povedala by som mu, ze nech sa uvedomi, ze ma tesi, ze som taka pritazliva ale ak ma svoju frajerku fakt rad, tak by to lutoval, kebyze mu vyhonim alebo nieco a poriadne stlacila penis, nech ho to boli a nahrnie sa spat krv do hlavy
@hoperpohroma tak ked si s tymi dvoma ludmi stravila vzdy vela casu a stalo sa aj, ze si bola bud s nou alebo s nim sama a vzdy to bolo OK az teraz....
@semhamforas tak dala som ruku prec spytala sa ci mu nesibe takto nahodou a hlavne ho poprosila ze nech to uz nikdy neskusa kedze viem ako ho jeho priatelka miluje a ako velmi by ju to zranilo keby sa nieco take dozvedela...nechcela som to nijak viac riesit , stalo sa stalo co uz s tym ,cas nevratime ani o tych par sekund spat...neviem ako mu nieco take napadlo a co vobec cakal...ale tak sa uspesne tvarime ze sa nic nestalo....lebo predpokladam ze neplanuje ze by jej to niekedy povedal a ja uz vobec nie, nie som si ista ako by toto vzala a naozaj nechcem prist o velmi dobru kamaratku ktoru mam moc rada, kvoli asi 5 sekundam nejakeho chvilkoveho osialu...
Neviem, či ako chalan sa mám právo vyjadriť, ale veľmi stručne a ostro by som mu to vytmavil a (čo je podstatnejšie) prišlo by mi ľúto tej jeho priateľky, lebo v princípe stačilo súhlasiť a už by ju podviedol.
Neviem, či sa mi to len tak zdá, ale je dosť možné, že by podobné situácie bol v pohode schopný zopakovať aj neskôr s ďalšou, takže by som bol dosť náchylný jej to povedať (jedine že by sa chcela radšej nechať 10 rokov klamať a rozvádzať až potom, keď na to príde). Ako zadaný chalan by som si toto v živote nedovolil (je jedno, kde), ale v tom istom byte to od neho je voči nej podľa mňa až ponižujúci výsmech.
@cryingwords a vies ze ked som si to precitala zas , uvedomila som si ze uz sa mi to stalo ? ale jeho frajerka tu nebola , bol tu najlepsi kamarat s mojou najlepsou kamarátkou .. oni sa tam rozprávali na jednom konci gauca a my na druhom , tak ze hlavou mi lezal na bruchu tak sikmo , zobral mi ruku dal ju TAM ... ja som ju zobrala a povedala som mu '' dominik prestan'' on ju zobral zase a dal ju tam a dal na nu svoju aby som ju nemohla zobrat vtedy som uz na neho zakricala ze ''domino!!'' .. a to uz sa pozerali hentí dvaja ze co sa deje tak asi po 2minútach ma pustil .. a jeho frajerku nemam rada a jeho som lubila , takze mi to bolo jedno ... ale reagovala by som tak ako som napisala vyssie ..
je vela veci v zivote, ktorym nerozumieme a vela situacii v zivote, ktore su zahadne teraz inak vychadza na tuto temu nova kniha...vraj je mrte zaujimava. » www.facebook.com/sitonaozajty...
@night nikdy nemozes vediet a mat istotu ci to este spravi alebo nie. Ak to nespravi uz nikdy v zivote lebo si uvedomil ako strasnu hlupost urobil, a ja jej to teraz poviem asi by sa vela zmenilo a pritom vazne sa nikdy nic nemuselo stat predtym a ani sa uz nestane malo by to teda vyznam povedat jej to? ja viem, ze spravil to raz, cize to moze spravit zas ale, je tam stale to ale......kazit nieco mozno skoro pre nic?...ja si myslim ze je teraz len na nom co bude dalej robit ....a dufam, ze uz nikdy nic take nespravi...a aj ked to asi znie ako paradox viem ze on ju strasne lubi lebo sam mi to viackrat povedal ked sme sa spolu rozpravali....
@cryingwords hej, presne toto je situácia, že môžeš skončiť ako najhoršia bez ohľadu na to, čo spravíš.
No ale s veľmi dobre známou kamarátkou, bez alkoholu/drog a priamo partnerke pod nosom...jednak som už po tom, ako vidím, že je toho niekto schopný, k uvedomeniu si takejto hlúposti u chalanov (všeobecne) pomerne skeptický (navyše reakcia "dať ruku preč, spýtať sa, či mu nešibe a poprosiť ho, aby to už neskúšal" nie je ani extra rázna, takže aj to mohol brať na ľahkú váhu) a na druhej strane ja asi pod "strašne ľúbi" rozumiem niečo iné, kde si chalan vo vzťahu nemôže toto dovoliť NIKDY.
@night tak ono to takto mozno vyznie nic moc ale bolo to dost razne aby pochopil ze spravil co nemal vsak sa aj ospravedlnil....a vies ako stane sa aj ked vies ze NIKDY nesmies, a cely zivot si myslis ze by si NIKDY nic take za ziadnych okolnosti nespravil a ani nevies ako....
@cryingwords "ani nevieš ako" je u mňa len výhovorka na slabé sebaovládanie, ktorého naučeniu ten dotyčný nevenoval dosť času (alebo sa ho nenaučil vôbec) a pudy mu dokážu prevážiť nad osamotenými a roztratenými výčitkami.
Že sa ospravedlnil...čo si pamätám, tak asi nikde som nevidel väčší počet názorov "spravil raz, spraví znova" pokope, než priamo tu na Birdzi.
Aj tak je toto celé len môj pohľad, s ktorým sa nikto nemusí stotožniť.
povedz jej to keď je to tvoja kamoška a kaśli na neho lebo to môže urobiť raz aj tebe, keď bol ich vz´tah formálny a bol sńou iba aby sa dostal k tebe tak sa ho drź
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
neviem, proste nejako by som ho odmietla a povedala jej to..
Ja neviem čo by som spravil. Asi by som sa opýtal čo hulí a išiel spať
rozhodne jej to povedz. nikto nechce aby z neho bol *****
Neviem, či sa mi to len tak zdá, ale je dosť možné, že by podobné situácie bol v pohode schopný zopakovať aj neskôr s ďalšou, takže by som bol dosť náchylný jej to povedať (jedine že by sa chcela radšej nechať 10 rokov klamať a rozvádzať až potom, keď na to príde). Ako zadaný chalan by som si toto v živote nedovolil (je jedno, kde), ale v tom istom byte to od neho je voči nej podľa mňa až ponižujúci výsmech.
No ale s veľmi dobre známou kamarátkou, bez alkoholu/drog a priamo partnerke pod nosom...jednak som už po tom, ako vidím, že je toho niekto schopný, k uvedomeniu si takejto hlúposti u chalanov (všeobecne) pomerne skeptický (navyše reakcia "dať ruku preč, spýtať sa, či mu nešibe a poprosiť ho, aby to už neskúšal" nie je ani extra rázna, takže aj to mohol brať na ľahkú váhu) a na druhej strane ja asi pod "strašne ľúbi" rozumiem niečo iné, kde si chalan vo vzťahu nemôže toto dovoliť NIKDY.
Že sa ospravedlnil...čo si pamätám, tak asi nikde som nevidel väčší počet názorov "spravil raz, spraví znova" pokope, než priamo tu na Birdzi.
Aj tak je toto celé len môj pohľad, s ktorým sa nikto nemusí stotožniť.
nabudúce ti to vynahradím