Netrpím žiadnymi komplexmi, len som rozmýšľala, aké maličké veci môžeme spraviť náš život krajším, naplnenejším. Napríklad v škole počkám a podržím dvere, lebo aj mňa poteší keď to niekto spraví; posielanie pohľadníc, zbieranie odpadkov... Čo robíte, aby
@lawey hej, tú nosím stále pri sebe, ale ešte som nenašiel rovnovážny stav. aby ked ja som niečo spravil dobré, tak sa mi to vrátilo. a opačne. tak asi mám tú rovnováhu akúsi pokazenú či čo
Spríjemni deň sebe, spríjemníš ho aj ostatným. Ak vstaneš zlou nohou a pôjdeš do sveta ufrflaná, ani nepomyslíš na to, že by si sa na niekoho mala usmiať, nie to ešte podržať niekomu dvere. Ale keď si dáš ráno fajné raňajky, uvaríš si dobrý čaj a pustíš si nejakú hudbu, budeš sa cítiť lepšie ty a tým pádom aj ľudia okolo teba. Životná lekcia od letušiek: "Najprv nasaďte kyslíkovú masku sebe, až potom pomáhajte ostatným."
@3 mňa strašne poteší, keď vidím sa nejakého strangera usmievať. sa až začnem usmievať sám, a určite sa kvôli tomu začne usmievať iný stranger. niekto to však musel začať. tak prečo nezačať sebou!
usmievam sa a som dobre naladena to sprijemni den aj ostatnym ak sa daju nakazit
staci ak je clovek mily, neohovara, nefrfle, pomoze ked je to vhodne, je uctivy, pocuva ostatnych... proste take tie bezne zasady dobreho spravania
@6nechapem ale pobavilo
a k teme podla mna to je picovina vsetko.. to ze sa ti to vrati, rovnovaha, karma... ? zobudte sa nic take nie je ludia su slepy toť vše
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
staci ak je clovek mily, neohovara, nefrfle, pomoze ked je to vhodne, je uctivy, pocuva ostatnych... proste take tie bezne zasady dobreho spravania
materiálne, nemateriálne.
a k teme podla mna to je picovina vsetko.. to ze sa ti to vrati, rovnovaha, karma... ? zobudte sa nic take nie je ludia su slepy toť vše